Appartement met minimalistisch interieur.. of toch een gallerie?

Dit fijne appartement met minimalistisch interieur staat in een prachtige Berlijnse wijk, Grunewald. Het appartement is het tweede huis van een koppel uit Moskou. Wij zouden geen nee zeggen tegen zo’n extra optrekje! Voor de minimalistische uitstraling zijn bij de renovatie alle gestuukte muren en lijsten helemaal gestript. Het huis krijgt door de witte muren en vloeren en de subtiele verlichting de sfeer van een gallerie.

Het minimalisme is doorgevoerd tot in het interieur. De haard is weggewerkt in de muur, er zijn weinig accessoires en ook het meubilair is minimaal. Een bank, een grote eettafel en een mooie keuken. Meer heeft een mens toch ook eigenlijk niet nodig, toch?

De twee grote vloerkleden breken de witte vloer. Heeft jouw huis ook iets extras nodig? Lees onze tips om je te helpen bij het kiezen van het perfecte vloerkleed.

Het object wat een echt statement maakt in dit vrijwel helemaal witte interieur is toch wel de keuken, wat als ‘blok’ vrij in de ruimte staat. Donker marmer wordt gecombineerd met licht hout. Alle apparatuur zit verstopt achter de greeploze fronten, wat het een strak en rustig geheel maakt.

Het appartement wordt een eenheid door het terug laten keren van verschillende materialen. Het marmer van de keuken loopt door over de muur naar de haard en de kastenwand in de slaapkamer is gemaakt van hetzelfde hout als in de keuken.

Na als dit minimalisme toe aan een binnenkijker met iets meer meubels en accessoires?

trendland.com

Reageer op artikel:
Appartement met minimalistisch interieur.. of toch een gallerie?
Sluiten