Dit appartement in Zweden heeft een prachtige balkenconstructie

Dit prachtige appartement in Zweden was vroeger een fabriek. Het appartement bevat een Nationaal Romantische stijl die ontworpen is door architect Arvid Bjerke. Bepaalde elementen in dit huis zorgen dat het industriële gevoel van vroeger bewaard gebleven is. Wij vinden het een te gekke woning!

Wil je een kijkje nemen in dit mooie appartement? Lees dan snel verder.

De zes grote ramen in het appartement zorgen ervoor dat er in de woonkamer veel licht binnenvalt, waardoor de kamer ruimer lijkt dan dat hij is. Niet alleen de ramen zorgen voor een ruimtelijke blik, ook het hoge plafond met de prachtige balken werkt daar zeker aan mee. Het interieur van deze woning is vrij wit en kill, maar doordat de vloer een bruine kleur heeft, is er toch warmte in huis toegevoegd.

Door het plafond met de robuuste balken krijgt de gehele woning een industriële sfeer mee. De structuur van de balken is erg grof, waardoor het interieur een rauw uiterlijk krijgt. Maar wat volgens ons met stipt op één staat in dit interieur, is de mintgroene kleur van de balken. Het mint springt er supergoed uit op de witte muur, wat voor een mooi contrast zorgt. Door de balken krijgt het appartement zijn eigen karakter.

De balkenconstructie zie je terug in het hele huis, maar in de keuken ziet het er extra gaaf uit. De witte paal in het midden van de keuken ondersteunt de dikke mintkleurige balk. Hierdoor wordt de ruimte wel iets krap, maar zo’n mooie balk daarom weghalen is natuurlijk hartstikke zonde! Wil je weten hoe je een krappe ruimte groter laat lijken? Klik hier.

De slaapkamer is een kleine, maar knusse ruimte. Door de witte muren toont de kamer openlijk en ruimer. Het ronde raam in de muur zorgt ervoor dat er net genoeg daglicht de slaapkamer binnen komt.

Bekijk meer

Klik op de afbeelding om de slideshow te starten.

Meer inspiratie

Bron: Stadshem.se

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit appartement in Zweden heeft een prachtige balkenconstructie
Sluiten