Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 8 jan 2018

Een fijne lichtblauwe keuken in een tweepersoonsappartement

Een mooi tweepersoonsappartement omzeild door bossen en parken; vooral veel groen dus. Tegelijkertijd krijg je de impulsen van de stad mee. Hierdoor is de ligging ideaal en kun je van zowel rust als drukte genieten. De binnenkant van de woning straalt warmte uit met een turkooizen keuken.

Een lichtblauwe keuken is niet iets wat je vaak voorbij ziet komen, net als deze iets lieflijkere baby blauwe keuken.

houten vloer

Deze woonkamer is voor een tweepersoonsappartement vrij groot. Alles past erin en er is zelf nog genoeg ruimte over! Ook in dit huis zie je de fijne visgraat vloer voorbijkomen. Net als deze mooie vloeren met een visgraatmotief. Wij zijn er gek op! De gele accenten voegen een fris tintje toe aan het geheel.

gele hanglamp

De eettafel is vrij simpel met een houten blad en vier eenvoudige stoelen. Ook dit hoekje bevat gele details. Leuk om te zien dat dit doorgetrokken is in het interieur.

blauwe keuken

Daar is hij dan; de lichtblauwe keuken. Hoe vind jij hem? Wij vinden het zachte kleurtje wel wat hebben. In de weerspiegeling van de oven zie je een zwart-wit geblokte keukenvloer. Super mooi!

groen dekbedovertrek
gekleurd schilderij

Misschien een beetje gek, maar de slaapkamer is geen aparte ruimte. Deze zit namelijk in het verlengde van de eetkamer. Het bed is wel afgeschermd achter een muur (gemaakt van opeengestapelde kratten), zodat je nog wel privacy hebt. Eigenlijk is het een soort botanisch hoekje met veel groen, planten en een bed.

Zoals ik al zei ligt het appartement op dé perfecte locatie. je kunt zowel genieten van de stad als van de natuur: heerlijk!

Meer zien

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Ahre

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een fijne lichtblauwe keuken in een tweepersoonsappartement
Sluiten