Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 18 jan 2018

Een prachtig appartement met een kunstwerk als middelpunt

Dit appartement is gerenoveerd met alle luxe elementen die je maar kunt wensen. Bij binnenkomst kom je prachtig eeuwenoude details tegen zoals de mooie spiegeldeuren, het plafond met ornamenten en het houten parket. Tot slot hangt er een groot kunstwerk aan de muur dat dient als een echte eyecatcher.

Hou jij van kunst? Moet je deze interieurs eens zien met kunst in de hoofdrol!

grijze sofa

De woonkamer heeft een heerlijke grijze sofa. Het is geen straf om hier lekker te relaxen! Zie je die prachtige foto tegen de muur aan? Wat een kunstwerk hè. En die mooie grote ramen; wat een lichtinval komt hier binnen! Hierachter zit een ruim balkon dat uitkijkt op de straat waar het huis zich bevindt.

witte keukenkasten

Wil je dat je keuken zo ruim mogelijk lijkt? Ga dan voor de all white look.

cognac stoelen

De cognackleurige stoelen vinden wij heel tof. Ze passen goed bij de visgraat vloer en geven een warme sfeer. Ook vanuit deze ruimte heb je toegang tot een groot balkon. Heerlijk!

marmeren badkamer

De badkamer is helemaal van marmer: wauw! Het is geen geheim dat wij marmer de mooiste natuursteen vinden die er is. Vinden jullie dit ook zo mooi? De oplettende onder ons ziet allemaal gaatjes op de vloer in de douchecabine… Ja dit is het doucheputje! Op deze manier kan het water in no time wegspoelen.

grijs bed

Hier zien we de master bedroom. Een mooie kamer ingericht met grijstinten die mooi op elkaar aansluiten. Het enorme bed doet ons een beetje denken aan een kasteelbed: prachtig!

Meer zien

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Bjurfors.se

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een prachtig appartement met een kunstwerk als middelpunt
Sluiten