Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 15 okt 2019

Een appartement opnieuw inrichten? Dit appartement zit vol inspiratie en tips

Het liefste kijken we de hele dag naar prachtig ingerichte interieurs voor nieuwe interieurinspiratie. Dit Scandinavische appartement is daar een heel goed voorbeeld van: het appartement is niet persé groot (55 vierkante meter om precies te zijn), maar is wél ruim en wijds ingericht. Met dit voorbeeld wordt je eigen appartement inrichten een eitje.

En daar kunnen wij alleen nog maar van leren. Na het kijken van deze binnenkijker heb je sowieso zin om aan de slag te gaan met je interieur – dat hebben wij namelijk ook!

appartement inrichten tips
Bron: Bolaget

Zwarte accessoires in een witte inrichting

Om maar eens met de eetkamer te beginnen: het is een geniaal idee om de eettafel niet tegen de muur te zetten, maar lekker in het midden van de ruimte. Door deze opstelling heb je misschien minder loopruimte, maar je eetkamer oogt wel een stuk groter.

En heb je nog een leeg hoekje? Je kunt er altijd voor kiezen om een kamerplant neer te zetten, maar we moeten eerlijk toegeven dat de zwarte gitaar ook wel érg stijlvol staat.

appartement inrichten tips
Bron: Bolaget

Zwart in de keuken? Doen!

Bang voor donkere kleuren, dat zijn de bewoners van dit appartement niet. We zien niet vaak een zwarte muurverf in de keuken, maar door deze keuken gaan onze handen toch kriebelen…

De ruimte wordt niet té donker door de lichte vloer en de witte metrotegels boven het aanrecht. Die donkere voeg tussen de witte metrotegels zorgen voor wat extra contrast, waardoor de keuken echt levendig wordt.

appartement inrichten tips
Bron: Bolaget

Appartement inrichten met verschillende vormen

Nog een makkelijke manier om je interieur wat levendiger te maken: speel met verschillende vormen. De hoekige woonkamer wordt hier afgemaakt met een ronde spiegel. Naast dat een spiegel ervoor zorgt dat een kamer groter lijkt, zorgt die ronde vorm ervoor dat de strakke lijnen in de kamer doorbroken worden.

appartement inrichten tips
Bron: Bolaget
appartement inrichten tips
Bron: Bolaget

Nog meer #interiorgoals vinden we in de slaapkamer. Deze minimalistische kamer is heerlijk om tot rust te komen door de lichte, natuurlijke kleuren. Boven het bed hangen twee grote schilderijen, geen volledige gallery wall. Een goede manier om de kamer niet saai over te laten komen, maar ook niet te druk.

Nog meer mooie binnenkijkers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een appartement opnieuw inrichten? Dit appartement zit vol inspiratie en tips
Sluiten