Dit appartement in Taiwan laat zien dat stoer en lief best samen kan

Wauw, hello there concrete heaven. Wij zijn best wel gek op beton in huis, maar een nadeel van beton is dat het wel snel kil kan worden. De bewoner van dit appartement in Taiwan heeft dat ‘probleempje’ heel slim opgelost door te spelen met kleur en structuur. Het appartement is een ontwerp van KC Design Studio. De architecten maakten niet alleen de vloer van beton, maar ook een deel van de muren in de woonkamer.

Kijk snel verder voor alle beelden van dit stoere appartement en als je net zo gek bent op beton als wij, dan geven we je graag wat tips voor net zo’n industrieel interieur!

Aangezien de eigenaar van dit appartement vaak vrienden over de vloer heeft, richtte de architect de grootste ruimte in als leefgedeelte. De woon- en eetkamer bevinden zich in één ruimte, maar krijgen door het gebruik van andere structuren toch ieder een eigen look.

Achter een muur die is bekleed met houten planken, bevinden zich de privé ruimtes. De slaapkamer en werkplek worden afgesloten door een houten schuifdeur. Op de muur is gekozen voor een frisse kleur blauw. Een slimme keuze aangezien blauw een kalmerende werking heeft en dus zorgt voor een goede nachtrust?

Doordat deze open kast niet helemaal bomvol staat met spullen, wordt het ook geen rommeltje. Heb je zelf ook een open kast, maar vind je het lastig om hem goed te stylen? Wij geven je een aantal tips.

Super gaaf hoe deze Portugese tegeltjes zijn gebruikt om de eetkamer een aparte look te geven. Door het ontbreken van muren blijft de woonkamer lekker ruimtelijk. De echte keuken zit verstopt achter de tegelmuur.

In dit appartement wordt stoer gecombineerd met lieve details, zoals de zachte kleuren en schilderijtjes boven de bank. Een prima voorbeeld van hoe pastel niet te zoet en liefelijk wordt!

www.kcstudio.com.tw

Reageer op artikel:
Dit appartement in Taiwan laat zien dat stoer en lief best samen kan
Sluiten