Dit hippe appartement heeft een gallery wall om jaloers op te zijn

Dit hippe appartement heeft een gallery wall om jaloers op te zijn

Het is geen geheim dat wij op de redactie fan zijn van een gallery wall. Wij werden dan ook spontaan enthousiast toen we de gallery wall (én de minimalistische slaapkamer) van dit appartement tegenkwamen. Inspiratieboost incoming!

Een gallery wall is een verzameling van mooie prints, foto’s en kunstwerken. Het is een persoonlijke manier om een echt statement op je muur te maken. Wij van Roomed zijn in ieder geval fan van deze trend, die inmiddels al een paar jaar hip is.

Zo cool! Dit oldskool letterbord zouden wij ook heel graag in ons interieur hebben staan.

Nog een prachtig appartement met een perfecte gallery wall zien? Bekijk dan eens dit Scandinavische appartement.

Aqua blauw

Maar zoals we aan het begin van dit artikel al zeiden, zijn we ook verliefd geworden op de simpele inrichting van de slaapkamer. Door de combinatie van een aqua blauwe muur, een afbeelding van de zee én de zwevende nachtkastjes aan de muur, lijkt het bed ook te zweven. De simpele inrichting maakt het geheel af. Iets simpels kan soms zo mooi zijn!

De combinatie zwart, wit en rood is een klassieker. Ook in deze keuken is terug te zien dat dit een mooie combinatie kan zijn. De rode accenten van de lamp en de letter K staan namelijk fantastisch bij het zwart-witte schaakbordpatroon van deze keuken.

Ook zo’n hippe gallery wall?

Benieuwd hoe je zelf de perfecte gallery wall in elkaar zet? Wij lieten al eerder zien hoe je dat doet met behulp van deze handige infographic.

Bron: fantasticfrank