Naomi Pater
Naomi Pater Binnenkijken 10 mrt 2022

Dit stijlvolle appartement heeft een fantastische buitenplaats

Wij van de Roomed redactie zijn gek op stijlvolle keukens, woonkamers, badkamers, slaapkamers én tuinen. Vooral dat laatste focussen we ons graag op in het voorjaar. We hebben daarom een té leuk appartement voor je in petto met een fantastische buitenplaats.

Ook de rest van dit appartement is stijlvol en zorgt zeker voor een portie interieurinspiratie. Kijk je mee?

Even binnengluren bij een appartement met buitenplaats

buitenplaats
Bron: Bolaget

Op de eerste foto viel je oog vast al op dit leuke buitenhoekje. Ze hebben het afgeschermd met klimop rondom en we zien een grote hoekbank met witte kussens. Zet in kleine hoekjes vooral een grote bank neer, zoals ze dat hier hebben gedaan. Dan lijkt de ruimte juíst groter.

Voor de bank staat een bijpassend tafeltje met daarop wat lekkers voor bij de dagelijkse koffie en we zien op de headerfoto ook een ronde tafel met een mooie grote plant erop. De buitenplaats doet met dat trapje er naar toe zelfs wel een beetje denken aan een Spaanse patio.

sfeervolle woonkamer
Bron: Bolaget
woonkamer
Bron: Bolaget

Een stijlvolle woonkamer

Vanuit de heerlijke buitenplaats loop je zo het appartement in. De witte kast met ornamenten springt direct in het oog. Samen met de rest van de inrichting geeft dit een stijlvol sausje aan de ruimte. De zachte aardetinten, het wit en hout passen ook nog eens uitstekend bij de planten.

De grijze bank geeft rust in de woonkamer en deze kun je natuurlijk aankleden met trendy kussens en kleden. Naast de bank zien we een lange plant opduiken. Weer zo stijlvol. Ook hoe dat warme zonnetje erop schijnt.

hal, ronde boog, bohemian
Bron: Bolaget

Een deuropening met boog

Vanaf de woonkamer lopen we door een ronde boog naar de hal. Ook dit doet ons een beetje denken aan Zuid-Spanje. In de hal zelf zien we een donkere houten kast die warmte brengt in het interieur.

Het gebruik van lichte materialen, zoals het kastje en de kruk passen weer goed bij het groen in huis. De grote ronde spiegel doet het huis optisch groter lijken en dat is natuurlijk wat je wilt.

slaapkamer
Bron: Bolaget

Een slaapkamer vol groen

De slaapkamer voelt aan als een leefruimte. Er is gekozen voor een mooie witte kleur als basis en als aankleding zien we een aantal hippe accessoires én een aantal heerlijke planten. Lekker fris.

We love dat leuke houtje stoeltje met een kleed er over heen en het zwart wit portret op de houten kast. Ook de mat zwarte kast met ruiten past goed in de ruimte en contrasteert mooi met de witte muur.

Kachel slaapkamer
Bron: Bolaget
slaapkamer
Bron: Bolaget

Een chique kachel

We draaien ons om in de slaapkamer en zien naast het bed een fantastische chique kachel staan. Hij rijkt uit naar de ornamenten op het plafond. De cosy stoel in een zacht bruine kleur past uitstekend bij de gouden details op de kachel.

In de hoek staat een geweldig boompje. Als je het ons vraagt is dit een echte eyecatcher. De plantenpot is vrij simpel en minimalistisch, maar in deze setting is het magnifiek. Is die witte lamp in lampion-vorm je al opgevallen? Zó leuk!

keuken
Bron: Bolaget

Minimalistische keuken

Je bent nog niet klaar met gluren in dit leuke appartement. Op bovenstaande foto zie je de minimalistische keuken. Bij het raam staat een ronde houten tafel met stoeltjes in hetzelfde materiaal.

De ronde vorm maakt het eten aan tafel toegankelijker en je hebt zo het gevoel dat je elkaar meer kunt aankijken. Ook het aanrecht is van hout en de kastjes zelf zijn simplistisch wit.

keuken
Bron: Bolaget

De muur bestaat uit witte horizontale tegels en samen met het houten aanrechtblad vormt dit een fijn geheel. Nog een leuke toevoeging aan deze keuken: een plant in de hoek van het aanrecht.

Wauw! Deze TikTokkers hebben een fantastische woning die je wilt zien

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bolaget

Reageer op artikel:
Dit stijlvolle appartement heeft een fantastische buitenplaats
Sluiten