Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 14 mei 2018

Gaaf: dit appartement heeft een cirkelvormige doorkijk

Bij Roomed vinden we het hartstikke leuk als een huis of interieur nét even anders dan anders is. Hoe vaak zie je een cirkelvormige doorkijk in de woonkamer, bijvoorbeeld? Precies. Niet zo vaak. Dit huis heeft het dus wel, and we love it.

De doorkijk cirkel kijkt uit op een cozy leeshoek die wij maar al te graag ook in ons appartement zouden willen hebben.

roomed-cirkel-doorkijk

Het huis met de doorkijk naar de leeshoek is ontworpen door Studio Strato, en is te vinden in het Italiaanse Rome. De leeshoek valt op met de felgele kussens. Door het grote raam is de leeshoek ook nog eens lekker licht – wel zo fijn als je druk bezig bent met jouw favoriete leesvoer. De leeshoek is trouwens expres lekker hoog gebouwd, zodat er veel opbergruimte onder de kussens gecreëerd is.

roomed-cirkel-doorkijk

En zo’n open leeshoek is hartstikke handig, want je zit niet afgezonderd van de mensen in de woonkamer. Zo heb je dus een comfortabele plek om te lezen, waar je ook nog contact met de andere mensen in de woonkamer kan hebben. Een win-win situatie noemen we dat.

Rond = hot

En dat rond hartstikke hip is, lazen we al eerder in een blog van Marlies. Wil je dat nog eens teruglezen? Je vindt het artikel hier.

Bron: contemporist
Fotografie: Francesco Cantone

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gaaf: dit appartement heeft een cirkelvormige doorkijk
Sluiten