Naomi Pater
Naomi Pater Binnenkijken 25 feb 2022

Zien: in dit appartement staan chique sierlijsten centraal en nu willen wij ze ook

We neuzen vandaag binnen bij een fantastisch Scandinavisch appartement. Op het eerste gezicht ogen de ruimtes vrij modern, maar met de prachtige toevoeging van sierlijsten heeft dit pareltje ook klassieke invloeden. Wij noemen het geen kunst aan de muur, maar kunst 贸p de muur.

Wij kunnen niet wachten om de rest van het appartement te bewonderen. Kijk je mee? Met wat lekkers en een kop thee?

Fantastisch appartement met sierlijsten

Appartement sierlijsten
Bron: Bolaget

De chique stijl lijkt wel steeds populairder te worden. We kopen graag schilderijen met gouden lijsten, kroonluchters van de kringloop, fluwelen kussens en dekens of marmeren tafels.

Ook klassieke sierlijsten op de muur zijn steeds meer een trend en de bewoners van dit Scandinavische appartement lieten zich graag inspireren. De rest van de woonkamer is vrij strak, dus dat zorgt ervoor dat de ruimte niet t茅 kitcherig wordt.

Ornamenten binnenkijken
Bron: Bolaget

Ornamenten

Je denkt bij ornamenten misschien aan een 16e-eeuws landhuis of een duur grachtenpand, maar ook in een modern huis is dit een chique toevoeging. Het geeft deze Scandinavische woning een stijlvolle look and feel.

Ornamenten en sierlijsten
Bron: Bolaget

Op bovenstaande foto zien we een grijze muur, die dankzij de sierlijsten, de kaarsenhouders, de funky posters en leuke kussens alles behalve saai oogt. Wij zijn gek op deze combinatie van rustige en drukke elementen.

Ornamenten en sierlijsten
Bron: Bolaget

Een keuken in zwart wit

Eenmaal aangekomen in de keuken zien we vooral mat zwart en wit. In deze ruimte geeft het rust, maar toch ook een gezellige sfeer. Die ouderwetse poster past uitstekend bij de rest van de accessoires op de mat zwarte kast. De droogbloemen op tafel geven de ruimte een frisje.

Scandinavische keuken
Bron: Bolaget

We draaien ons om en zien dat de keukenkastjes wit zijn en de muur pikzwart. Een groot contrast, maar wel hartstikke stijlvol.

Ornamenten en sierlijsten
Bron: Bolaget

Een rustige slaapkamer

De master bedroom is in dit appartement rustig en bevat vooral donkere kleuren. De posters aan de muur zijn modern en de verse bloemen brengen wat natuur in deze ruimte.

Scandinavische appartement
Bron: Bolaget
Scandinavische appartement
Bron: Bolaget

Dit Scandinavische appartement is een prachtig voorbeeld van hoe je klassieke sierlijsten en ornamenten t贸ch een moderne look kunt geven.

Deze Scandinavische woning heeft drie (!) klassieke houtkachels

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zien: in dit appartement staan chique sierlijsten centraal en nu willen wij ze ook
Sluiten