Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 7 jan 2022

Zo ziet Carrie Bradshaw’s appartement er in de nieuwe reboot uit

Sex and the City! Zelfs als je niet naar deze populaire tv-serie hebt gekeken, dan heb je er vast wel eens over gehoord. Groot fan van Carrie Bradshaw? Dan herinner je haar appartement waarschijnlijk nog. We frissen je geheugen even op én delen foto’s van de reboot (die helaas nog niet in Nederland te zien is).

Nu dat de reboot in Amerika uit is hebben we écht een moderne versie van het klassieke interieur. We delen de slaapkamer en inloopkast met je – voor welke van de twee zou jij kiezen?

Het appartement van Carry Bradshaw: toen en nu

Toen: de slaapkamer

Je krijgt meteen een nostalgisch gevoel wanneer je naar deze slaapkamer kijkt. Een rustieke houten stoel die als nachtkastje functioneert en een echte retro radiator. Ook de muurlampen met hun ouderwetse kappen geven een vintage uitstraling.

Hetzelfde geldt het voor de combinatie van verschillende printjes: een bloemetjesprint op het bankje voor het bed, een geblokt design op de gordijnen en een bohemian printje op het vloerkleed. Deze printjes voegen echt toe aan de jaren ’90 uitstraling die dit appartement heeft.

Nu: de slaapkamer

Wat je als eerste opvalt is natuurlijk dat het iets minder vol met spullen ligt. Het is logisch, want opruimen is een trend geworden met Marie Kondo. En daar lijkt Carrie Bradshaw ook wat van te hebben opgestoken.

Maar dat is niet het enige waarom de moderne versie van het appartement er opgeruimder uitziet. Kijk maar boven het bed en je ziet geen open planken meer. Je ziet de moderne invloeden van deze tijd. Zo zie je strakkere vormen in meubels, een dierenprintje op het bed en een trendy glazen make-up tafel. Daarbij was een blauwe slaapkamer afgelopen jaar dé trend.

Vergelijk ook maar eens hoe de kunstwerken zijn veranderd naar een modernere mix van kunststijlen. En een gallery wall zou je ook zeker op de muur van een hip appartement in New York City tegenkomen.

Fan van de New York loft stijl? Dan is dit appartement helemaal jouw ding

Toen: de inloopkast

Ja, Carrie Bradshaw had natuurlijk al een inloopkast in de serie. Ze is dan ook niet voor niets nog een fashion icoon vandaag en dan mag een kast als deze niet ontbreken. De bonte kleuren van haar kleding zorgen ervoor dat de kamer met zijn grijze muren er niet te grauw uitziet.

Woon je klein? Zo maak je een te gekke inloopkast van een kleine kamer

Nu: de inloopkast

Wij vinden de vernieuwde inloopkast dan ook een prachtige upgrade met zijn felblauwe muren. Het is stijlvol en praktisch! Het vloerkleed heeft ook een tof kleurrijk printje. Hierboven zie je ook wat voor een verschil het maakt om je deurkozijnen wit of in een ander kleurtje dan je muren te verven.

Wonen zoals Emily in Paris: de Parijse stijl heeft een charme die je ook in je eigen interieur wilt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Scene TherapyModsy

Reageer op artikel:
Zo ziet Carrie Bradshaw’s appartement er in de nieuwe reboot uit
Sluiten