Een appartement met een wand van ramen; wat een lichtinval!

Dit super-de-luxe appartement is werkelijk geweldig. Het bevat een uiterst modern design met de juiste kleur- en materiaalkeuzes. De ruimtes stralen hierdoor rust en warmte uit. Hou je van veel lichtinval in huis? Dan heb ik goed nieuws; dit appartement bevat raampartijen waar je U tegen zegt.

Dit fijne stijlvolle huis wil je echt niet missen! Scroll daarom snel door.

De woonkamer is enorm ruim met zijn 74 vierkante meter. Je ziet dat er vooral bruintinten toegepast zijn in deze ruimte. Dit zorgt voor een duidelijke harmonie in de kleur- en materiaalkeuzes. De witte bank staat prachtig bij het geheel.

Het is geen geheim dat de Roomed redactie gek is op open haarden. Deze betonlook haard vinden wij dan ook geweldig! De lage schouw maakt de ruimte gezellig en knus.

Wat een ramen hè? De zijkant is helemaal van glas. Het staat niet alleen mooi, maar er komt ook nog eens veel licht de kamer binnen. Als je verder de ruimte inkijkt zie je al een stukje van de halfopen keuken.

De keuken heeft een bordeaux rode kleur. Dit staat natuurlijk goed bij de bruine tinten. Oh, en kookeiland.. wie wil dat nou niet?

Tijdens het eten kun je ook genieten van het geweldige glaswerk.

De keuken bevat ook een enorme wijnkoeler. Heel gaaf, die willen wij ook!

Voor alle modepopjes; de hoofdslaapkamer bevat een te gekke inloopkast!

Er is meer

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten

Bron: Ahre.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een appartement met een wand van ramen; wat een lichtinval!
Sluiten