Appartement in Brooklyn met een zwart-wit interieur

Toen Joe Mazias dit appartement in Brooklyn vond, was het wel toe aan een opknapbeurt. Hij schakelde zijn vriend en ontwerper Dan Mazzarini in om het appartement helemaal naar Joe’s stijl in te richten. Dat houdt in: doordeweeks formeel en in het weekend casual. Probeer dat maar eens terug te brengen in de styling van een huis! Het interieur werd zwart-wit met hier en daar bronzen accenten voor een elegante touch.

De meubels zijn een gave mix van modern, mid-century en stukken antiek. Wat ons direct opvalt is het grote Tom Ford boek op de koffietafel, een echte klassieker.

Doordat de muren half zwart en half wit geschilderd zijn, krijgt de ruimte een totaal andere dimensie. Best wel handig als je niet kan kiezen tussen twee kleuren voor op de muur.

>> Inspiratie voor de twijfelaars: verf je muren in twee kleuren

Kun je geloven dat deze keuken gewoon van Ikea is? De kastjes hebben een kleine Ikea hack gekregen met de bronzen handgrepen.

>> 11x knoppen en handgrepen voor je keukenkastjes

Joe wilde niet dat zijn huis eruit zou zien als een typisch oud appartement in Brooklyn. Je ziet hier en daar nog wel een beetje historie, maar wel in een nieuw jasje. Zoals bijvoorbeeld de bakstenen muur, die een likje witte verf kreeg.

Hier zie je duidelijk de kracht van donkere muren. Combineer een zwarte achterwand met metallic en lichte kleuren, zodat die er extra uitspringen!

www.lonny.com

Reageer op artikel:
Appartement in Brooklyn met een zwart-wit interieur
Sluiten