Dit is het perfecte appartement voor iedere boekenwurm

Alle boekenwurmen en literatuurlovers opgelet: dit appartement móét je gezien hebben. Want naast een muur vól met boeken, is er in elke kamer wel een plekje voor boeken te vinden. En dat vinden we leuk.

Hoewel sommige boekenkasten er rommelig uit kunnen gaan zien (alle boeken zien er namelijk anders uit), past dat rommelige precies in dit Scandinavische appartement. Je merkt dat hier echte boekenliefhebbers wonen!

Zwevende boeken

We hopen dat er toch zeker een paar van onze favoriete interieurboeken in deze boekenkast staan. Of eigenlijk moeten we boekenwand zeggen, want deze honderden boeken staan niet in een kast, maar op planken. Doordat de boeken op witte planken tegen een witte muur staan, lijkt het wel alsof de boeken zweven.

roomed-boeken-interieur

Eyecatcher

De eigenaar van dit prachtige appartement heeft er zelfs nog voor gekozen om als eyecatcher een roségouden lamp op te hangen. Die lamp matcht dan weer goed met de gouden kookboeken, die subtiel weggewerkt zijn in de keuken. Nog meer inspiratie nodig? Hier vind je nog 3 manieren om je kookboeken stylish op te bergen in de keuken.

roomed-boeken-interieur4

Door de rest van het interieur te vullen met aardse, houten tinten (en wat groene planten) en een donkere keuken, wordt het geheel niet ‘over de top’. Maar in de woonkamer, waar minder boeken te vinden zijn, is de eigenaar juist weer los gegaan: een rode bank in combinatie met felblauwe stoelen. Over lef gesproken!

Bron: Bjurfors

Reageer op artikel:
Dit is het perfecte appartement voor iedere boekenwurm
Sluiten