Dit appartement bewijst dat je nooit te veel marmer in huis kan hebben

Soms zijn er van die huizen waar je meteen verliefd op wordt. Dit is er zo eentje. De meubels, de kleurencombinaties, de keuken. Eigenlijk is alles mooi en zou je zo in dit huis willen wonen. Dus daarom delen we vandaag graag dit heerlijke huis met jullie. Bereid je voor op veel marmer, goud en blauw.

Als je dol bent op marmer en goud, dan is dit een huis voor jou. Je zou denken dat te veel niet goed is, maar hier is het totaal niet storend.

marmer met goud en blauw

Een woonkamer vol leuke details

Als je denkt aan een lekkere comfortabele bank, dan komt deze bank omhoog in je gedachten. Tenminste, in die van mij. Die kleedjes zijn er casual overheen gelegd en de kussen nodigen gewoon uit om even languit op de bank te liggen. En dan die koffietafel! Als je dacht dat wit marmer mooi was, wat dacht je dan van zwart marmer? De poten zijn een soort goud of brons, wat gewoon een heerlijke combinatie is.

En kunnen we het dan nog even hebben over de gallery wall? De zwarte lijsten hangen totaal niet symmetrisch, maar dat maakt de gallery wall juist zo leuk. Je ziet ook meerdere keren een blauwtint terug komen wat zorgt voor die pop-of-colour die de ruimte kan gebruiken.

marmer met goud en blauw
marmer met goud en blauw
marmer met goud en blauw

Eten aan een marmeren tafel

Speaking about marmer. Wat dacht je van een ronde marmeren eettafel! Ik ben om. Ook hier in combinatie met gouden poten. De basis van het huis is vrij licht, dus de combinatie van lichte kleuren met donkere kleuren kan hier heel goed. Zo zie je het zwart in de stoelen weer terug in de stellingkast en in de tweede (!) gallery wall die compleet zwart-wit is gemaakt.

Mocht je helemaal verkocht zijn aan die stellingkast, dan heb ik leuk nieuws voor je. Het is namelijk gewoon de stellingkast van de IKEA, feest!

marmer met goud en blauw
marmer met goud en blauw

Een bijzondere keuken dankzij het marmer en goud

De elementen goud, marmer en zwart zie je dus op meerdere plekken in het huis terug komen. Zo ook in deze heerlijke keuken. Niet alleen is het werkblad marmer, maar ook de muur is marmer gemaakt. De onderkant van de bovenkastjes, waar waarschijnlijk de lampjes zitten, is compleet van goud. Tja, het is ook een gouden combinatie.

De kasten zijn mat zwart en passen hierdoor goed bij het uiterlijk van de rest van het huis.

marmer met goud en blauw
marmer met goud en blauw
marmer met goud en blauw

De slaapkamer is, zoals te zien op de foto’s, klein maar fijn. Boven het bed hangen weer twee posters. Op de prints zie je bergen in de mist, met natuurlijk een blauwtint, en is daardoor heel rustgevend. Precies goed voor in de slaapkamer.

De kledingkast is lekker groot, en daarnaast mat zwart zoals in de keuken. Een leuke tip trouwens voor als je andere knoppen op de deur wilt hebben. Deze leren handgrepen maken de kast nét wat specialer en werken net zo goed als normale knoppen.

marmer met goud en blauw
marmer met goud en blauw

Zelfs van de badkamer word je blij. Bijna alle elementen zijn hier goud, wat een fijne combinatie is met het wit en het antraciet. Een genot om in te douchen.

marmer met goud en blauw

Hoe klein de gang ook is, je kan er altijd een gezellige ruimte van maken. De gang blijft toch vaak functioneel boven alles, maar met behulp van een mooie groene poster en een kleed maak je de ruimte al een stuk leuker.

Meer marmer in je interieur?

Bron: Fantastic Frank

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit appartement bewijst dat je nooit te veel marmer in huis kan hebben
Sluiten