Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Wooninspiratie 23 aug 2018

Een klein appartement met grijze balken en vol schilderijen

Ben jij ook gezegend met een paar mooie oude balken in huis, maar vind je de donkerbruine kleur niet zo mooi? Dit appartement bewijst dat het er fantastisch uitziet om de balken een kleurtje te geven. Schilder ze wit voor een ruimer effect, of go bold en maak ze zilvergrijs, zoals je hieronder kunt zien!

Kijk mee naar de prachtige foto’s van dit appartement.

Veel wit laat een ruimte groter lijken en daar is in dit appartement dan ook goed gebruik van gemaakt. De muren zijn stralend wit en versierd met prachtige schilderijen. Tegenover de bank vind je geen televisie, maar een wand vol prachtige plaatjes. Er ligt ook een grote witte vloerkleed met in het midden een klein rond tafeltje. De grijze balken aan het plafond met sfeerlichten geven het huis een urban touch.

Knus hoekje

Het is nu nog lekker weer, maar straks dalen de temperaturen en dan is niets fijner dan een open haard. In een klein huis is het misschien lastig om het stookhout een goed plekje te geven, maar kijk eens wat een slimme oplossing. Het hout staat op het bovenste plankje aan de muur en wordt op ze plek gehouden door (help, kom niet op de naam). Naast de haard staat bovendien een erg fijne stoel die perfect is om in alle rust te genieten van een goed boek.

Naast de woonkamer vinden we een kleine maar fijne home office. Een fijne plek om te werken, maar ook om een boekje te lezen. Boven het bureau hangt ook hier een prachtig schilderij.

De keuken is helderwit en straalt enorm veel rust uit. Je kan hier in alle rust je favorieten gerechten bereiden. Ook is er genoeg plek om gasten uit te nodigen voor een hapje en een drankje. In de keuken staat een mooi witte eettafel voor zes personen en daarboven hangt een witte lamp die lijkt op een roos. De bruine stoelen passen mooi bij de kleine bruine details die in de keuken staan.

In de slaapkamer zien we dezelfde grijze balken als in het rest van het huis en we love it! De balken staan hier zelfs naast het raam. Ook staat er een Monstera voor het raam met een schattig kandelaar met kaars ernaast. De bed is simpel, maar ziet er heerlijk comfortabel uit. Tegenover het bed staat een prachtig groot arty schilderij om bij weg te dromen.

Kijk eens wat een lieve badkamer, wij zijn verliefd. Er staat een prachtige douchecabine en de vierkante wasbak is een ware eyecatcher. Boven de wasmachine en droger staat een handige houten plank met daaronder opberglades. De ronde spiegel die hangt op de halve betegelde muur is ook een plaatje.

Meer fijne binnenkijkers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een klein appartement met grijze balken en vol schilderijen
Sluiten