Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Tips 4 jun 2019

Approved: deze nieuwe app is de marktplaats voor alle interior lovers

Een vintage webshop speciaal voor al jouw interieur items. Een typisch gevalletje van: je wist niet dat je het miste, maar nu het er is kan je niet meer zonder. Oprichters Thomas Bunnik en Evelien Remmelts zagen een gat in de markt en maakten app Whoppah: een slimme marktplaats van tweedehands spullen van goede kwaliteit.

Waarom? De twee wilden tweedehands interieur items makkelijker beschikbaar maken én hergebruik van de spullen stimuleren. Want waarom zou je iets nieuws kopen als er tweedehands net zoiets moois (of misschien wel mooier en unieker!) te vinden is.

Tweedehands interieur marktplaats

De app is niet alleen een gat in de markt omdat het alle toffe vintage interieur items verzamelt (die overigens zorgvuldig worden geselecteerd door de kwaliteitsexperts van Whoppah), maar ook omdat het jouw zoektocht naar dat ene perfecte item super easy maakt.

Handig: De do’s en don’ts van vintage shoppen

Vinden wat je zoekt

Whoppah helpt jou namelijk in no time te vinden wat je zoekt. Je herkent deze situatie vast wel: je zit op de bank en bent lekker aan het scrollen op Pinterest. Op zoek naar niks bijzonders en toch van alles tegelijkertijd.

Plotseling flitst er een tof beeld voorbij met daarop de vetste bank ever seen. Maar waar die vandaan komt mag de spreekwoordelijke Joost weten. Eindstand: je kunt er niks mee.

Extravagant kunstwerk van Oscar Zanetti.? Oscar Zanetti werd geboren in Murano in 1960. Hij begon op zijn veertiende met glas te werken toen hij naar de plaatstelijke kunsthogeschool ging. Hij begon als asisstent en volmaakte zijn techniek bij enkele van de meest prestigieuze Murano glas ateliers, waaronder Venini en La Murrina, voordat hij zich bij de familie workshop aansloot. Download, shop en plaats je advertentie nu op de Whoppah App. #DiscoverWhoppah #TheworldofWhoppah

19 Likes, 1 Comments – WhoppahSocial (@whoppahsocial) on Instagram: “Extravagant kunstwerk van Oscar Zanetti.? Oscar Zanetti werd geboren in Murano in 1960. Hij begon…”

And that’s where Whoppah whops in (see what I did there). Maak een screenshot van het product, upload deze in de app en Whoppah vertelt je of het item te koop is én toont soortgelijke items.

En zo werkt het natuurlijk ook in de winkel. Kom je iets leuks tegen? Maak een foto, upload ‘m in de app en check of ‘ie niet al tweedehands wordt aangeboden. We welcome Marktplaats 2.0!

Tips bij tweedehands kopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Approved: deze nieuwe app is de marktplaats voor alle interior lovers
Sluiten