Dit ogenschijnlijk normale interieur heeft een wel heel aparte slaapkamer

Zo in eerste instantie lijkt dit een normaal interieur, waarbij je niet per se een fijn staaltje design verwacht. Maar niets is minder waar! De slaapkamer zit namelijk verpakt in een grote, witte bubbel. Say what?

Ons doet het een beetje denken aan slapen in een iglo. Oordeel zelf!

verschillende stoelen

Het combineren van verschillende stoelen aan een tafel, is wellicht niks nieuws voor je. Ook een houten vloer is niks bijzonders. Maar het verrassingselement – voor zover een object van dit formaat kan verrassen – ligt achter de eettafel.

wit design
wit design

Hier valt niet overheen te kijken, toch? Midden in het interieur bevindt zich deze witte ‘bubbel’ waarin de slaapkamer en de badkamer verscholen liggen in een modern gangenstelsel. Het heeft iets futuristisch en staat haaks op de klassieke uitstraling van de rest van het interieur. Ontwerpers AJ+C noemen het de Mancave. Bijzonder is het zeker.

Ontdek meer
Wil je zien hoe dit design er van binnen uitziet? Klik dan op de afbeelding om deze te vergroten.

En over bijzonder design gesproken: dit huis in Amsterdam heeft drie verdiepingen en maar één trap. Dit ontwerp is de allereerste woning van het ‘Loft House Project’. De bedoeling is dat er binnenkort een gehele serie met duurzame huizen in Amsterdam staat.

Decoholic

Reageer op artikel:
Dit ogenschijnlijk normale interieur heeft een wel heel aparte slaapkamer
Sluiten