Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 7 jul 2018

Bye bye muggen! Nooit meer last van muggen met deze stijlvolle muggenvanger

Nu het zonnetje zijn rentree heeft gemaakt en we allemaal massaal aan de waterkant te vinden zijn, is er één probleem wat waar wij Nederlanders absoluut niet aan kunnen wennen: het gezoem van muggen. En dan vooral die muggenbulten die je daar aan overhoudt. Daarom werden we érg blij toen we deze stijlvolle muggenvanger tegenkwamen.

Dagelijks met citronella kaarsjes aan de slag gaan is ook een optie, maar laten we eerlijk zijn: heel stijlvol zien die er meestal niet uit in de knalroze of gifgroen potje. Gelukkig is de DUUX Aura muggenvanger wél stijlvol.

Duux-aura-muggenvanger1

Deze elektrische muggenvanger werkt namelijk op een USB-aansluiting. De muggen worden door het zachte blauwe UV-licht aangetrokken, en vervolgens met een slimme (maar krachtige!) ventilator in het apparaat getrokken. De muggen krijgen dus de kans niet eens om op jouw lichaam te gaan zitten, laat staat om te prikken.

Slapen zonder bzzzzzz

Je hoeft niet bang te zijn dat het apparaatje jouw nachtrust verstoort, want deze muggenvanger is hartstikke stil. Daarnaast is hij ook nog eens energiezuinig. Een top apparaat, al zeggen we zelf.

Duux-aura-muggenvanger1

De DUUX Aura muggenvanger kopen?

Voor een bedrag van €39,99 koop je de DUUX Aura muggenvanger bij onder andere Mediamarkt, Bol.com, Coolblue en Fonq. Oké, dat is misschien niet heel goedkoop, maar als je bedenkt dat je daarna nóóit meer last hebt van die vervelende jeukende muggenbulten en ‘s nachts niet meer wakker gezoemd wordt, dan willen de die veertig piek daar best aan uitgeven. Met liefde zelfs!

Nog meer anti-muggen tips

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bye bye muggen! Nooit meer last van muggen met deze stijlvolle muggenvanger
Sluiten