Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Keuken 13 december 2019

Oke, er bestaat een anti-gourmetgeur spray en die willen we nú hebben

Met de feestdagen in het vooruitzicht is de kans onwijs groot dat het gourmetstel op tafel verschijnt. Kerst en gourmetten horen immers een beetje bij elkaar, niet waar? Het enige nadeel van gourmetten is die vervelende gourmetgeur die je maar niet wegkrijgt. Gelukkig heeft 24Kitchen hier iets geniaals op bedacht.

Speciaal voor alle thuiskoks die met de feestdagen gaan gourmetten heeft 24Kitchen namelijk een anti-gourmetgeur spray ontwikkeld.

Yes, je leest het goed. Even sprayen met die spray na het gourmetten, en de vieze lucht van aangebrande pannetjes en verschroeit vlees (het overkomt de beste!) verdwijnt als sneeuw voor de zon.

anti gourmetgeur spray 24kitchen gourmetten
Bron: 24Kitchen

De geurspray bestaat uit een mix van tijm, kruidnagel, vanille en amandelen. Er is niet zomaar voor deze geuren gekozen: ieder ingrediënt heeft een eigen werking. Zo zuivert tijm jouw keuken van de vettige lucht, zorgt kruidnagel ervoor dat het winterse gevoel weer terugkeert in huis, en past de geur van vanille en amandelen uitstekend bij het dessert, aldus 24Kitchen.

> Lees ook: 4 makkelijke manieren om jouw interieur met Kerst een luxe uitstraling te geven

Zo maak je kans op de 24Kitchen anti-gourmetgeur spray

Op dit moment is die felbegeerde anti-gourmetgeur spray helaas nog niet te koop, maar hopelijk is de vraag naar de spray dit jaar zó groot dat 24Kitchen de sprays blijft produceren. Je kunt de spray overigens wél winnen via de website van 24Kitchen. Bye bye gourmetgeur!

Niet gewonnen? Dan moet je toch maar zélf aan de slag met onze 5 tips. Je leest ze in dit artikel: Gourmetgeur verwijderen? Dat kan gemakkelijk met deze 5 tips.

Reageer op artikel:
Oke, er bestaat een anti-gourmetgeur spray en die willen we nú hebben
Sluiten