Maud van Dijck
Maud van Dijck Lifestyle 10 nov 2021

Nu uit voor alle designers onder ons: Animal Crossing Happy Home Paradise

Iets nieuws is aan de horizon verschenen! Als je net als ik je Nintendo Switch al even niet meer hebt aangeraakt kan het zijn dat dit nieuws je is ontgaan: Animal Crossing New Horizons heeft een nieuwe DLC uitgebracht genaamd Happy Home Paradise. Maar wat heeft deze uitbreiding je te bieden?

Al heb je geen Switch of Animal Crossing New Horizons, we raden je toch aan om verder te lezen als je een echte interieurliefhebber bent. In deze uitbreiding kan je namelijk volop huisjes gaan inrichten in deze kleurrijke game.

Animal Crossing: Happy Home Paradise


Voor sommige Animal Crossing lovers klinkt de Happy Home Paradise titel misschien bekend. Op de 3DS was namelijk al eerder een spel uitgekomen met de naam Happy Home Designer. Bij deze 3DS versie was het inrichten een los spel, maar bij deze uitbreiding kan je de beloningen van jouw interieurwerk mee terug naar je New Horizons eiland nemen.

Pas wel op voor degenen die overwegen deze uitbreiding te kopen en meteen willen inrichten. Als je Animal Crossing net hebt gekocht of opnieuw was begonnen met een eiland (hier liep ik namelijk tegenaan) zal je eerst je eigen eiland moeten laten groeien totdat Resident Services niet meer in een tent zit, maar een gebouw is. Dan pas krijg je toegang tot de DLC.

Wat kan je verwachten?

Je kan vanuit het vliegveld van je eiland naar je werk vliegen. Daar kom je aan bij een vakantieresort dat uit verschillende eilandjes bestaat die jij gaat invullen. Als eerste leer je je nieuwe collega’s kennen en krijg je een eigen werkuniform. En dan wordt het al snel tijd je eerste huis in te richten voor je klant Eloise.

Hoe gaat het inrichten?

Nou, tijd voor het inrichten dan! Jouw klanten hebben natuurlijk wat eisen en de items die ze willen worden al voor je klaargezet. Maar voor de rest is het inrichten aan jou. De interface van Animal Crossing maakt het makkelijk om te gebruiken en aanpassingen te maken in het interieur. Hoe meer klanten je helpt hoe meer je vrijspeelt en naast het interieur zal je ook de buitenkant van de huizen aan kunnen passen.

Daarbij kan je natuurlijk je designs later nog altijd aanpassen. En door een foto te nemen kan je al je ingerichte huizen opslaan. Ook heel leuk is dat je je eigen eilandbewoners een huis op het resort kan geven.

IKEA Taiwan gebruikt Animal Crossing om de IKEA catalogus te promoten – en het resultaat is fantastisch

Waar kan je Happy Home Paradise kopen?

Via de Nintendo Store kan je Happy Home Paradise kopen en wordt die automatisch gedownload waardoor je via je Animal Crossing New Horizons kunt spelen. Er zijn twee manieren waarop je hem kan kopen:

1. Neem een Nintendo Online + uitbreiding abonnement: hierbij krijg je dus niet het spel zelf, maar een Nintendo Online abonnement (als je er al een had, dan wordt dit van de prijs afgetrokken) waar je zolang je dit abonnement hebt gebruik kan maken van Happy Home Paradise. Nintendo biedt individuele en familie abonnementen aan. Bij dit abonnement heb je ook toegang tot allerlei Nintendo 64 en SEGA Genesis games.

2. Koop de DLC Happy Home Paradise los: voor €24,99 kan je het spel los kopen en zal je altijd toegang hebben tot de DLC in Animal Crossing.

Welke van de twee wil je? Wij raden aan iedereen die niet van plan is echt gebruik te maken van Nintendo 64 of SEGA spellen de losse uitbreiding te kopen. Qua prijs kom je zelfs voordeliger uit en de uitbreiding kan je zolang als je wilt spelen.

Wannabe interieurdesigners opgelet! Deze videogames zijn iets voor jou

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nu uit voor alle designers onder ons: Animal Crossing Happy Home Paradise
Sluiten