Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Shopping 28 jul 2018

Interieur crush: tropische ananas muurstickers in alle kleuren van de regenboog

We kunnen maar geen genoeg krijgen van ananassen in ons interieur. Van ananas beeldjes tot aan ananas muurstickers! Laten we eerlijk zijn: what’s not to love? De tropische vrucht fleurt elke kamer op.

Soms is je kamer gewoon toe aan een frisse look. Al helemaal met het zonnetje van de afgelopen weken. Deze ananas muurstickers zijn dan ook absolute must haves voor de zomer. Binnen een handomdraai geef je jouw favoriete kamer een oppepper.

Kleurrijke ananas muurstickers

Millianal pink, goud, melodramatic purple of olijfgroen: de ananas muurstickers zijn verkrijgbaar in 36 kleuren! Een zwart ananasje geeft een hele andere feeling dan een gele variant. Op die manier kan je alle kanten op met de tropische vrucht. Het fijne van muurstickers is dat ze gemakkelijk af te halen als je ze zat bent zonder dat het je muur beschadigt. Dus super leuk om mee te experimenteren.

ananas stickers
ananas stickers

Zoveel mogelijkheden

De ananas muurstickers zijn niet alleen leuk voor in de slaapkamer. Wat denk je van een paar stickers in de keuken? Of in de hal? De stickers zijn ook heel schattig op kledingkasten en eigenlijk op elke ander meubelstuk die je wilt opfleuren.

Ben je geen ster in behangen en zie je verven ook niet zitten? Vul je witte muur met ananassen in je favoriete kleur en tadaa: een nieuwe muur. Like a pro! Je kan zelfs een 3-D effect creëren door de sticker met dubbelzijdige tape te verhogen. De ananas muurstickers worden verkocht in een set van 24 stuks. Elke ananas heeft een afmeting van 11 bij 5. Bestellen kan gewoon via Etsy en kost €17,80 excl. verzendkosten.

Op zoek naar meer interieur crushes?

  • Interieur crush: zet je bloemen in een reageerbuis voor een scheikundig effect
  • Interieur crush: de exclusieve Kastehelmi vaas van Iitalla en bloomon
  • Dit duurzame, flexibele wandrek is zowel handig als stijlvol

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: tropische ananas muurstickers in alle kleuren van de regenboog
Sluiten