Binnenkijken in de Amsterdamse loft van interieurontwerper Saar Zafrir

Vandaag hebben we een heel bijzondere binnenkijker. Saar Zafrir is interieurontwerper en verantwoordelijk voor het Max Brown Canal District in Amsterdam en het Sir Savighny Hotel in Berlijn. Je zou denken dat deze designer zelf ook in een fantastisch huis woont. Nou, dat is zeker het geval.

Saar Zafrir woont in een prachtig design loft. Hij creëerde een fijn thuis waar hij graag naar terugkeert na al zijn reizen.

grachtenpand

In het interieur van Saar voeren de kleuren zwart en geel de boventoon. Deze kleuren in combinatie met de prachtige vissengraat vloer zorgen voor een fijne, luxe uitstraling.

Het huis is behoorlijk lang en opgedeeld in meerdere functies. Het huis bevat een prachtige keuken, een zitgedeelte, een bibliotheek en een slaapkamer met walk-in closet. Veel van het meubilair is ontworpen door Saar zelf, zoals de prachtige zwarte kastenwand, het bed en de de banken.

>> 6x zo style je een open kast

I wanted to design a comfortable luxury home that makes me happy when I return from my traveling during the week. A big space that feels warm and cozy by working with light and dark wood, big light rugs, large sofas and armchairs made of soft textures. All the walls and ceilings are white and work great in contrast with the large floor to ceiling black library.

Ondanks dat de loft bestaat uit één smalle lange ruime, ziet het er allesbehalve donker uit. De dakramen zijn niet alleen stylish, maar zorgen ook voor een goede dosis daglicht. Door te werken met grote kleurcontrasten heeft het interieur een luxe uitstraling. Wij kunnen ons voorstellen dat Saar hier graag thuiskomt!

Fotografie: Chantelle Laurent

Reageer op artikel:
Binnenkijken in de Amsterdamse loft van interieurontwerper Saar Zafrir
Sluiten