Frederique Rekers
Frederique Rekers Trending 14 apr 2021

Het is tijd voor Dirty Hands: deze Amazon-trend zien we deze zomer veel

Amazon heeft de nieuwe trends van de zomer van 2021 voor ons op een rijtje gezet, waaronder de trendproducten van Amazon Dirty hands. Deze trend komt voort uit de huidige situatie maar we moeten eerlijk zeggen: wij zien deze trend met vieze handen wel zitten.

Alles draait namelijk om de tuin in gaan, leren over de natuur en over groen bezig zijn.

Met deze Amazon-producten krijg je ‘dirty hands’

Hoewel het einde in zicht is, zullen we dit jaar vooral nog vanuit huis doorbrengen en dus blijft daar ook de zin om onze handen uit de mouwen te steken. Amazon vertelt dat de interesse in ‘doen, maken en herstellen’ die in het begin van de lockdown ontstond is gebleven.

Amazon kweektuin
Bron: Amazon

Trendproduct 1: groenten groeizakken

Iedereen vindt in coronatijden wel een manier om met hun handen aan de slag te gaan. De gemeenschappelijke tuinen en volkstuintjes worden omgetoverd tot prachtige bloementuinen en ook op de vensterbanken zien we bloeiende planten met kruiden.

Deze groenten groeizakken van Amazon hebben handgrepen en een venster waar je doorheen kunt kijken. Zo kun je jouw groenten dus goed in de gaten houden, handig!

De plantzak is gemaakt van milieuvriendelijk en duurzaam materiaal en heeft ventilatieopeningen zodat de wortels goed kunnen blijven ademen. De Amazon groenten groeizakken kosten €16,99 per stuk.

Amazon kweekset
Bron: Amazon

Trendproduct 2: Portobello zelfkweekset

Dit trendproduct laat weer zien hoe graag we in tijden van corona onze handen vies maken. De kit is waterdicht, 100% recyclebaar en bevat alles wat voor de kweek nodig is.

Zelf je groenten kweken is leuk maar ook nog eens erg handig, want waarom in de supermarkt groenten kopen als je ze ook zelf thuis kan kweken? De portobello zelfkweekset is gemaakt van natuurlijke bestanddelen en is daarom ook nog eens milieuvriendelijk, wat wil je nog meer? Voor €20,90 kun je hem kopen op Amazon.

Amazon playmobil set
Bron: Amazon

Trendproduct 3: Playmobil bijenhouder

Playmobil gaat ook mee met de tijd. Deze Playmobil Country bijenhouder mét honingraten vinden wij geweldig. Het stimuleert leren door interactief te spelen en kost €49,99 op Amazon. Hoe cute en leerzaam tegelijk is dit?

Boek natural sodas amazon
Bron: Amazon

Trendproduct 4: Kombucha kefir & natural sodas

Dit boek van Amazon legt de basis uit voor het brouwen van je eigen kombucha, kefir en natuurlijke frisdranken. Het boek is simpel en mooi geïllustreerd.

Het is een trendproduct omdat we er meer dan ooit van bewust zijn dat we gezond moeten leven en bewuste keuzes moeten maken over wat we eten en drinken.

Deze 5 woontrends ga je in de rest van 2021 nog heel vaak zien (volgens Etsy)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Amazon

Reageer op artikel:
Het is tijd voor Dirty Hands: deze Amazon-trend zien we deze zomer veel
Sluiten