Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 21 jun 2021

Amazon Prime day knaller: Philips wake up light met 50% korting

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: vandaag en morgen is het Amazon Prime Day en dat betekent onwijs veel korting op duizenden producten. Wij houden de aanbiedingen goed voor je in de gaten en vandaag zijn we een top aanbieding voor de slaapkamer tegengekomen, namelijk een Philips Wake up light met meer dan 50% korting.

Als je aan slaapexperts vraagt met welke wakker zíj wakker worden, dan is het antwoord bijna altijd ‘met een Philips wake up light’. En daar staan we op de Roomed-redactie helemaal achter, want naast dat het een fijne manier van wakker worden is, ziet zo’n wake up light er op je nachtkastje ook nog eens stijlvol uit.

Philips Wake up light met korting

Het gaat op de Philips HF3531 / 01 wekker, een wekker met maar liefst 20 verschillende lichtstanden en een zonsopgangsimulatiefunctie geïnspireerd op een natuurlijke zonsopgang. Het licht neemt geleidelijk toe met een interval van 30 minuten, totdat de kamer gevuld is met een helder geel licht. De perfecte manier om de dag te beginnen, als je het ons vraagt.

amazon prime day 2021 philips wake up light
Bron: Amazon

Amazon Prime leden betalen voor deze Philips Wake up light slechts €70,76. Normaal leg je voor precies dezelfde wekker minimaal het dubbele neer, dus dat noemen wij een uitermate goede deal.

Je kunt met deze wekker niet alleen wakker worden met 7 wekgeluiden (die 100% fijner zijn dan die van je telefoon), maar je kunt er ook voor kiezen om wakker te worden met jouw favoriete radiostation. Uiteraard gaat dit wakker worden altijd gepaard met een flinke dosis lichttherapie.

Wat is Amazon Prime eigenlijk?

Om gebruik te kunnen maken van de korting heb je een Amazon Prime account nodig. Dit kost je slechts €2,99 per maand en daar krijg je héél veel voor terug. Niet alleen de kortingsacties van Prime Day, maar ook áltijd gratis verzendkosten op Amazon, Prime Video, Prime Gaming en Amazon Photo’s. En dat alles voor de prijs waar je normaal een koffie to go voor koopt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amazon Prime day knaller: Philips wake up light met 50% korting
Sluiten