Go bold: de mooiste alternatieven voor een witte badkamer

Go bold: de mooiste alternatieven voor een witte badkamer

Het is voor veel mensen een voor de hand liggende keuze: een witte badkamer. Maar omdat die keuze zo voor de hand liggend is, wordt er vaak niet eens meer gedacht aan de optie om voor een bold bathroom te gaan. Er zijn genoeg printjes, materialen en kleuren te bedenken om van je badkamer een statement room te maken.

Bij dezen wat inspiratiebeelden van de allermooiste en meest opvallende badkamers die lekker tegen de witte trend in gaan.

Kyle Born

Waarom zou een muur met een druk patroon niet ook minimalisme kunnen uitstralen? Zolang de nadruk maar op de print blijft liggen en je niet losgaat met allerlei accessoires hoeft het geheel echt niet druk te worden! Een print met een zachte kleur zoals roze kan juist voor extra rust zorgen. Op een witte achtergrond zie je namelijk elk vlekje, troepje of accessoire extra goed.

Shannon McGrath
Brittni Mehlhoff

Yes: combineer alles! Prints (dan het liefst zwart-wit) met veel accessoires, verschillende materialen en kunst. Neem een voorbeeld aan de badkamer die je hierboven ziet. Zolang je geen troep van je badkamer maakt valt er best veel met elkaar te combineren!

Amber Interiors

Heel makkelijk, maar heel effectief: leg een mooi kleurrijk kleedje in de badkamer. Een klein Perzisch tapijt bijvoorbeeld. Beetje klaar met de Perzische tapijt hype? Wij hebben een aantal prachtige alternatieven voor je.

Boyle&Perks
Nicolas Koeling

Pak je het liever wat subtieler aan maar wil je wel af van die standaard witte badkamer? Ga dan voor neutrale beige tinten in combinatie met goud, koper of donkerbruin (hout).