Lotte Wullems
Lotte Wullems Uncategorized 13 jul 2017

Drie stijlvolle alternatieven voor een wandplank

De wandplank is wat ons betreft een must in je interieur. Het zorgt voor meer dynamiek, neemt weinig plaats in beslag en is perfect voor het uitstallen van je favoriete woonaccessoires. De kans is dan ook groot dat je aan een plankje hebt gedacht, met je blik gericht op die lege plek op de muur boven de bank.

Maar waarom zou je niet eens iets anders kiezen? Wij hebben drie stijlvolle alternatieven voor je.

Wandrek

Een wandrek is de perfecte kapstok voor jouw creativiteit. Met (goudkleurige) klemmen kun je foto’s bevestigen aan het rek, hang een klein glazen vaasje aan een lintje en style het af met string lights. Zie het als een platte kerstboom die je het hele jaar door kan decoreren!

Ezeltje prik

De ideale manier om je eigen gallery wall te creëren, zonder gaten in de muur. Je kunt niet alleen posters en kaarten pinnen tegen de kurken wand, maar lichte voorwerpen zoals gedroogde bloemen of een zonnebril. Gedacht dat het ouderwetse prikbord zo fashionable zou zijn?

Stok

Je had het vast al door; als je je decoratie niet neer kan zetten, dan hang je het op! Aan een tak bijvoorbeeld, voor een bohemian en rustieke uitstraling. Laat foto’s aan een touwtje bungelen of bevestig een aantal hangplanten aan de tak. Of gebruik het letterlijk als kapstok.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie stijlvolle alternatieven voor een wandplank
Sluiten