Inspiratieboost: de leukste alternatieven voor een standaard, saaie bureaustoel

Inspiratieboost: de leukste alternatieven voor een standaard, saaie bureaustoel

Natuurlijk, ergonomisch gezien is zo’n zwarte, grote bureaustoel de beste keuze. Maar het oog wil ook wat.. Ben jij een flexibele thuiswerker en wil je jouw home office een nieuwe eyechatcher geven? Wij hebben de leukste alternatieven voor de standaard bureaustoel op een rijtje gezet.

En als je dan toch bezig bent: deze stationary finds mogen absoluut niet ontbreken in een stijlvolle home office.

fluffy bureaustoel
A beautiful mess

Deze fluffy bureaustoel roept je toch om er op te gaan zitten? Alsof je omhelst wordt door een zacht, roze konijntje. Wij kunnen ons voorstellen dat een werkdagje van acht uur hierop helemaal geen straf is.. Je kunt zelf zo’n bureaustoel maken door een oud exemplaar te bekleden met een donzig vachtje. Ben je niet zo handig? Dan kun je natuurlijk ook een plaid over de stoel draperen.

draadstoel
Planete deco
draadstoel rosegoud
Sarah Sherman

Is minimalistisch meer jouw stijl? Wat dacht je dan van een draadstoel! Dit exemplaar is een speelse variant op de welbekende Eames stoel.

rotan bureaustoel
Parachute hotel

Voor een meer natuurlijke look, ga je voor rotan. Het geeft je home office meer warmte en past goed bij een bohemian stijl. Voor extra zitcomfort en kleur, kun je nog een kussen neerleggen.

roze fauteuil
Kathy Fielder

Eigenlijk kun je elke stoel wel omdopen tot bureaustoel.. dus ook een fauteuil! Hier kun je heerlijk in wegzakken, terwijl je vingers razen over het toetsenbord. Thuis werken was nog nooit zo relax!

Meer inspiratie
Heb je niet zo veel ruimte? Dan is een home office in de slaapkamer nog niet zo’n gek idee!