Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 7 dec 2017

8x alternatieven voor de traditionele kerstboom

De traditionele kerstboom is mooi en gezellig, maar het brengt veel gedoe met zich mee. De boom op- en aftuigen, al die naalden die door je hele huis te vinden zijn en het is ook nog eens slecht voor het milieu. Maar hoe krijg je nu nog wel de gezellige kerstsfeer zonder boom in huis? Roomed helpt je een handje. Er zijn namelijk heel wat leuke alternatieven voor de kerstboom!

Ben jij de traditionele kerstboom ook een beetje beu en ben je toe aan iets nieuws en origineels? Scroll dan snel verder. Wij hebben onze favorieten alternatieven voor de kerstboom onder elkaar gezet.

Vtwonen

Wil jij flink pronken tijdens de feestdagen? Dan is goud de perfecte kerstkleur voor jou! Met een canvas doek (of een paar witte planken), een gouden ketting en wat leuke accessoires heb je in no-time een glanzende kerst in het goud.

Ikea

Een kerstboom op de muur schilderen kan natuurlijk ook. Sla wat spijkers in de wand om je kerstlampjes en -decoratie op te hangen. En wat is kerst zonder lichtjes? Verlichting creëert het ultieme kerstgevoel. Wedden dat er niemand is die deze feestdagen dezelfde boom heeft als jij?

Moodyshome

Wij stuitten op dit originele idee om met polaroid foto’s een kerstboom te creëren. Dit kunnen mini foto’s zijn die uiteindelijk een grote kerstboom vormen, maar wat dacht je van polaroid foto’s van je vrienden en familie? Kerst vier je met elkaar, dus niks is leuker dan je familie op de muur te plakken.

Meubeltrack

Vind jij dat een den niet mag ontbreken in huis, maar vind je een kerstboom veel te groot? Dan is dit een mooie oplossing voor jou. Subtiele takken aan de muur met wat verlichting en decoratie. Keep it simple.

Homeyou

Door de constructie van de stokken doet deze kerstboom ons een beetje denken aan een indianentent. Het is heel eenvoudig, maar door de slinger van takken ziet het er toch stylish uit. Verlichting en kerstballen erin en de kerstboom is af! Ook heel handig dat je je cadeautjes netjes in de tent kunt opbergen.

Homesandhues

Heel origineel! Een kerstboom van krijt maken. Zullen de kids vast ook geweldig vinden.

Ikea

Voor als je weinig ruimte in je huis heb is een platte kerstboom tegen de muur erg handig. Deze kerstboom op doek lijkt net echt en geeft dezelfde gezellige sfeer, maar zónder alle troep en gedoe.

Timefordeco

Last but not least: een kleurrijke kerstboom tegen de muur aan. Je legt te kerstdecoratie gewoon in de lege rolletjes. Natuurlijk kun je deze boom ook geheel minimalistisch stylen met witte kerstballen of verschillende aardetinten.

Meer lezen

Heb jij nog geen kerstspullen in huis? Hurry! Kijk snel hier en shop jouw christmas items.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
8x alternatieven voor de traditionele kerstboom
Sluiten