Dit zijn de leukste alternatieven voor je rommelige voorraadkast

Je bent er vast wel eens eentje tegen gekomen: een overvolle, uitpuilende en bovenal rommelige voorraadkast. Meestal staat ‘ie in de keuken of eetkamer. Bij je moeder, bij een vriend of vriendin, of misschien heb je er stiekem zelf wel eentje thuis staan.. En waarschijnlijk neem je jezelf dan al lange tijd voor om hem eens op te ruimen.

Maar waarom opruimen als je de voorraadkast ook gewoon de deur kan wijzen? Of nog beter: een totaal nieuwe invulling kunt geven? Weg met een rommelige open kasten. Dít zijn de alternatieven:

billy kast
IKEA

Stap 1: ga in plaats van lelijke verpakkingen, kopjes in alle kleuren van de regenboog en een bij elkaar geraapt servies voor eenheid. Koop mooie glazen potten waar je producten vers kunt bewaren zodat je verpakkingen weg kunt gooien en koop servies in één kleur. Het is immers niet nodig om je rommelige voorraadkast de deur uit te doen als hij niet meer rommelig is, niet waar?

voorraadkast
Ferm Living
keukenkast
Remodelista

Hide it

Ga voor een kast met deuren die je kunt sluiten of kies voor matglas. Zo verberg je alle troepjes in één handeling door simpelweg de deurtjes te sluiten.

Nordic days

Ook een goede manier om het allemaal wat minder rommelig te maken: koop dozen, kistjes, bakken en mandjes waarin je al je spullen kunt opbergen, en zet deze vervolgens in de kast.

Scandinavische keuken
Remodelista

Ook een stel plankjes kunnen een goede vervanging zijn voor je voorraadkast. Zet de echt lelijke dingen weg achter gesloten keukenkastjes en stal de rest uit op de plankjes.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit zijn de leukste alternatieven voor je rommelige voorraadkast
Sluiten