Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 29 jun 2017

5x een stylish alternatief voor het populaire botanische printje op de muur

We kennen hem allemaal wel: de botanische print op de muur. En we snappen ook heus wel waarom deze print zo geliefd is. We spotten ‘m overal! Onder andere in het prachtige huis van Evelyn en Otto, waar het behang wordt gecombineerd met een flinke dosis kleur.

Maar soms is het ook heel fijn (en leuk) om weer even verder te kijken, hoe populair een bepaalde trend ook is. Dus dat doen we in dit artikel dan ook! Wij hebben vijf verschillende alternatieven voor de geliefde botanische print op een rijtje gezet. Laat je inspireren..

Wel botanisch, maar toch net anders

Dat je geen standaard groen botanisch printje hoeft te kiezen, betekent niet dat je de botanische trend meteen maar helemaal moet laten gaan. Er zijn zat verschillende soorten en kleuren te vinden, zodat je toch je eigen originele stijl kunt creëren!

Flamingo, flamingo

We krijgen geen genoeg van deze vrolijke print voor in ons interieur. Of je nu gaat voor een poster of schilderij aan de muur of een geheel behangetje, flamingos geven je interieur een zomerse vibe.

Go industrial

Ga in plaats van een tropische sfeer voor een koele en stoere look. En dat doe je natuurlijk het beste met een industriële print op de muur. Je kunt kiezen voor een bakstenen muur, maar ook fotobehang volstaat prima.

Terrazzo

De botanische print maakt plaats voor onze nieuwe favoriete trend: terrazzo! Maak je look compleet met een van deze items.

Getekende print of muurschildering

Steeds vaker spotten we een behangprint in de vorm van een tekening op de muur. And we love it! Dit is ook een hele goede optie voor in de kinderkamer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5x een stylish alternatief voor het populaire botanische printje op de muur
Sluiten