Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Uncategorized 5 december 2016

Alle kerstinspiratie op één plek bij Intratuin (+ winactie!)

Team Roomed bracht afgelopen week een bezoekje aan Halsteren. Intratuin presenteert hier namelijk, zoals elk jaar, een grote kerstshow. Bij de ingang waanden we ons al meteen in een Winter Wonderland. Door de gezellige houten cabins en de fantastische entree (mét trein!) kwamen de kerst-kriebels al snel.

Lees snel verder voor een verslag van onze kerst-belevenis. En het leuke is: jij kunt deze gezellige avond winnen! Maar daarover onderaan het artikel meer..

Zo rond november wordt het écht tijd om na te denken over de kerstversieringen. Het liefst wisselen we elk jaar van thema, maar we combineren de kerstversieringen van de voorgaande jaren ook vaak met een aantal nieuwe aanwinsten.

De kerstshow is volgens ons dé manier om inspiratie op te doen. Eenmaal binnen werden we meteen geïnspireerd door de fijnste collecties in vijf verschillende thema’s. Van traditionele versiering in rood-wit tot een modern thema met veel glas en koper. Het industriële thema was bij ons favoriet: denk aan decoraties van hout en betonnen ornamenten voor in de boom.

Na een heerlijk diner werden we ook aan het werk gezet. We hebben heel veel prachtige decoraties gezien, maar niets is leuker dan een goede DIY! Bij de workshop maakten we een gezellige kokodama met koperkleurige verlichting. Super stylish voor in de tuin of aan het plafond.

WIN!
We kunnen ons goed voorstellen dat jij nu niets liever wilt dan jezelf onderdompelen in de kerstsferen. En dat kan. Deze hele belevenis – inclusief overnachting ín de winkel – kun je winnen! Laat je inspireren door de kerstcollecties en geniet van een heerlijk diner. Na een nacht in een comfortabel bed staat er ‘s ochtends een heerlijk kerstontbijt klaar. Daarnaast is er ook nog een verrassing, waar we nog niet teveel over willen zeggen. Meedoen? Inschrijven kan via deze website.

Reageer op artikel:
Alle kerstinspiratie op één plek bij Intratuin (+ winactie!)
Sluiten