AliExpress favorieten: een roze waterkoker, schoenen organizers en meer…

Hoewel we echt kunnen genieten van een duur designeritem in ons huis, moeten we toegeven dat we het ook heelrijk vinden om de hele dag op AliExpress rond te struinen. Hier scoor je immers veel koopjes voor weinig geld. Elke week delen wij onze favoriete items met je.

Dit zijn onze favorieten van deze week:

roomed-aliexpress

Stijlvolle luchtbevochtiger

Dit stijlvolle dingetje reinigt de lucht, verhoogt de concentratie op je werkplek en kalmeert de geest. En dat voor slechts€ 11,39. Hebben!

roomed-aliexpress

Wandtapijt

Wil je een kleurtje aan de muur, maar heb je geen zin om de verfkwasten er bij te halen? Misschien is een leuk wandtapijt dan iets voor jou. Je kunt kiezen uit twee maten (150×130 cm en 200×150 cm) voor slechts € 11,14 of € 17,50. Er zijn verschillende leuke designs te koop, dus neem vooral een kijkje op de AliExpress pagina.

roomed-aliexpress

Functioneel schoenenrek

Hands up als je teveel schoenen in je kast hebt staan. Met dit functionele opbergsysteem creëer je zeeën van ruimte in je schoenenkast. Ruimte over? Dan heb je bij deze een excuus om nieuwe schoenen in te slaan…

Je koopt ‘m al vanaf € 3,46 en betaalt geen verzendkosten. Ideaal!

roomed-aliexpress

3D vlinders voor op de muur

Wil je je kamer opfleuren à la Serena van der Woodsen in Gossip Girl? Met deze zwarte vlinders kom je een heel eind. Je koopt ze in een set van 12 voor € 0,49 en € 0,18 cent verzendkosten. Koopje!

roomed-aliexpress

Babyroze waterkoker

Deze babyroze waterkoker staat fantastisch in elke keuken. Inclusief verzendkosten betaal je zo’n dertig euro. Voor een roze waterkoker hebben wij dat zeker over!

Benieuwd naar onze favorieten van vorige week? Die check je hier.

Reageer op artikel:
AliExpress favorieten: een roze waterkoker, schoenen organizers en meer…
Sluiten