De leukste alfabet posters (die je gewoon op Etsy kunt kopen)

De kinderkamer opfleuren met leuke alfabet posters? Yes please! Alfabet posters zijn leuk om te kijken, én leerzaam aangezien kinderen het alfabet er mee kunnen oefenen. En die posters hoeven dus echt niet saai te zijn. Kijk maar hoe veel leuke er op Etsy te vinden zijn (ja, ook leuk voor volwassenen!)

alfabet poster

I love you

Misschien een klein beetje cheesy, maar stiekem vinden we ‘m wel leuk. Hier te koop.

alfabet poster

Star wars

Ja, je ziet het goed. Dit is een echte Star Wars alfabet poster! Inclusief Han Solo, Princess Leia, C-3PO en Yoda. Soms is er wat creatief gedaan met de namen, maar daar lenen de namen uit het Star Wars universum zich natuurlijk uitstekend voor. Hier te koop.

alfabet poster

Dieren alfabet

Hoe kan je je kindje beter het alfabet leren dan met dieren als een muis, flamingo en octopus? Deze alfabet poster heeft een heerlijk kleurenschema dat we zo in elke woonkamer terug zouden kunnen zien. Hier te koop.

alfabet poster

Stoere voertuigen

Perfect voor de kamer van elke stoere jongen: een alfabet poster met verschillende voertuigen. En dan bedoelen we geen fiets, maar een groot vliegtuig, een locomotief en een pickup truck. Hier te koop.

alfabet poster

Hi!

Mijn favoriete poster, omdat hij zo lekker simpel is. Combineer de hi alfabet poster met een felgekleurde muur om zijn eenvoud te behouden. Hier te koop.

alfabet poster

Geschetst

Een speelse alfabet poster waar altijd iets te zien is, wij houden ervan. Hier te koop.

alfabet poster

Een kleurenpalet to die for. Dit past perfect in een stijlvolle kinderkamer, gecombineerd met blauw, grijs en okergeel. Hier te koop.

Nog meer leuke posters om op te hangen:

Reageer op artikel:
De leukste alfabet posters (die je gewoon op Etsy kunt kopen)
Sluiten