Hebben! Vanaf vandaag verkoopt de Aldi een superdeluxe pizza-oven

Ben je nog op zoek naar dé perfecte aanvulling van je tuin? Zoet niet verder, want wij hebben de must-have van deze zomer gevonden. De Aldi gaat vanaf vandaag namelijk een heuse pizza-oven gebruiken. Alleen bij de gedachte hieraan loopt het water al bij ons in de mond.

De pizza-oven heeft standaard een handige temperatuurmeter en is gemaakt van geëmailleerd staal. Het design van de oven is heel simpel en modern, waardoor ‘ie zonder enig probleem bij jou in de achtertuin past.

Je krijgt er ook nog een vierkante pizzasteen bij. Enne, de pizza-oven staat op wieltjes, dus je kan ‘m alle kanten op rijden. Mocht er ineens een tuinfeest bij de buren zijn, dan weet je dus waar ze waarschijnlijk aan zullen kloppen…

Ben je nog steeds niet overtuigd? Na het zien van dit filmpje heb je sowieso honger. Kijken op eigen risico.

Je koopt de pizza-oven vanaf dinsdag 3 juli bij de Aldi. Je hoeft er niet eens diep voor in de portemonnee te kijken, want hij is te koop voor €89,99. Da’s niets, voor een echte pizza-oven! Kijk voor meer informatie vooral eventjes op de Aldi website.

Nog meer Aldi aanbiedingen?

Bekijk voor meer aanbiedingen onze Action, Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 26 eens. Wedden dat er iets leuks voor je bij zit? Enne, wie weet ligt dit mooie rode wafelijzer nog in de winkels. Dan heb je meteen het toetje voor na de barbecue geregeld!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Hebben! Vanaf vandaag verkoopt de Aldi een superdeluxe pizza-oven
Sluiten