Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 24 jul 2018

Dit heb je nodig: geen warme nachten meer dankzij deze ventilator uit de Lidl folder

Slaap je de laatste nachten ook zo slecht door het warme weer? Dat zal de komende weken niet zo snel veranderen, want volgens de weersvoorspellingen wordt het alleen maar warmer. Lekker voor overdag, iets minder chill voor ‘s nachts. De Lidl speelt daar handig op in door een stijlvolle ventilator in de Lidl folder te gooien. En daar worden we héél gelukkig van.

Deze ventilator blaast een koel briesje in de slaapkamer als jij in slaap probeert te komen. Hij hoeft niet eens recht naast een stopcontact te zijn, want het snoer is bijna 2 meter lang. Handig!

lidl folder ventilator

Stopt automatisch

Ook handig: je kunt de ventilator zo instellen dat hij na 120 minuten (of minder, als je dat wilt) vanzelf uitgaat. Zo gebruik je de ventilator alleen als je in slaap probeert te komen, en staat hij niet onnodig de hele nacht aan. Ideaal! De ventilator is daarnaast heel licht, waardoor je ‘m gemakkelijk naar de woonkamer kunt slepen als je daar een frisse touch nodig hebt.

lidl folder ventilator
lidl folder ventilator

De torenventilator staat in de Lidl folder voor slechts 24,99. Da’s niets als je bedenkt hoe veel lekkerder je er van gaat slapen. Je hebt de keuze uit een zwarte en een witte variant.

Nog meer Aldi en Lidl folder finds

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Op bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze planten van de Aldi die je voor een prikkie scoort!

De leukste interieur crushes, talloze hacks en een eindeloze bron aan inspiratie. Rechtstreeks in je inbox. Meld je aan voor de Roomed Inspiratieboost.
[mc4wp_form id=”245779″]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit heb je nodig: geen warme nachten meer dankzij deze ventilator uit de Lidl folder
Sluiten