Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 20 jul 2018

Altijd al een neon cactus, ananas of flamingo willen hebben? Aldi heeft ze nú in de folder!

Stop waar je mee bezig bent en ren naar de Aldi. Onze favoriete budget supermarkt heeft vanaf dinsdag namelijk wel iets héél leuks in de schappen liggen: een neon led-figuur. En niet zomaar leuke figuren, maar ananassen, cactussen, flamingo’s, palmbomen… alles wat je in huis móét hebben, zeg maar. En dat gewoon in de Aldi folder!

Met een netsnoer van 5 meter (ja, da’s een flink eind) hang je jouw favoriete figuur op aan de muur. Dat doe je heel gemakkelijk met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Plug de stekker in het stopcontact, en tadaaaa, jouw favoriete led-figuur wordt een echte eyecatcher in de kamer.

De grote led-lampen haal je in huis voor €19,99. Dat is natuurlijk een koopje, want elders kosten deze toffe lampen veel meer. Alle lampen zijn overigens ongeveer 75 x 35 cm.

Ook in de Aldi folder: een mini led-lamp

Als je liever een kleinere variant in huis haalt, dan heb je geluk: in de Aldi folder staat ook een mini variant van de leuke led lampjes. Ook hier heb je weer de keuze uit een ananas, cactus, flamingo en palmboom. En het beste nieuws: deze haal je al in huis voor slechts €4,99. Wat een koopje!

De kleine led-lampen hebben geen lichtsnoer, maar werken op batterijen (handig!). Deze batterijen zijn al meegeleverd, dus die hoef je niet meer aan te schaffen. Ook zit er nog een handige timer-functie op, waardoor je gemakkelijk in kan stellen wanneer je lampje aan- en uit gaat. Zo draait ‘ie overdag geen overtollige overuren.

Nog meer Lidl en Aldi folder finds:

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Op bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze planten van de Aldi die je voor een prikkie scoort!

De leukste interieur crushes, talloze hacks en een eindeloze bron aan inspiratie. Rechtstreeks in je inbox. Meld je aan voor de Roomed Inspiratieboost.
[mc4wp_form id=”245779″]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Altijd al een neon cactus, ananas of flamingo willen hebben? Aldi heeft ze nú in de folder!
Sluiten