Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 18 jul 2018

Geef je keuken een upgrade met deze mooie koperen pannen van de Lidl

Een aanbieding waar we blij van worden: deze fantastische koperen pannen staan deze week in de Lidl folder. Deze koperen pannen shinen in je keukenkastje, want ze lijken wel rosegoud. En als we bij Roomed ergens dól op zijn, dan is het wel rosegoud. Of koper. Of allebei.

De pan is gemaakt met een 3-laags opbouw. De koperen buitenzijde zorgt voor een snelle warmtegeleiding, de aluminium kern zorgt voor een langdurige warmte-opslag en de pan heeft een RVS binnenkant, zodat ‘ie kras- en snijvast is.

Welke kies jij?

Er zijn twee pannen te koop: een steelpan met een doorsnede van 16 centimeter, en een koekenpan met een doorsnede van 24 centimeter. Daarnaast zijn de pannen geschikt voor alle soorten kookplaten, behalve voor inductie.

lidl folder koperen pannen

De pannen zijn ook nog eens dik in de aanbieding. Waar je normaal €39,99 voor een pan betaalde, leg je nu nog maar €29,99 bij de kassa neer. Of in de online kassa, want de pannen bestel je ook nog eens vanuit je luie stoel op de Lidl website. Worden we blij van.

Nog meer Lidl aanbiedingen:

Wij houden elke week de leukste aanbiedingen van de Lidl en Aldi bij in onze Lidl en Aldi folder finds. Daarnaast zetten we ook altijd een fantastische superaanbieding in het zonnetje, zoals deze Air poef die vorige week in de folder stond. Wie weet ligt ‘ie nog in de winkel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geef je keuken een upgrade met deze mooie koperen pannen van de Lidl
Sluiten