Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 8 jul 2018

Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 28

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl en Aldi folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 26 (2 juli – 8 juli).

Lidl folder week 28

lidl aldi folder week 28
lidl aldi folder week 28

MIOMARE® Opbergmanden
Deze praktische opbergmanden hebben een gehaakte look. Ze zijn er in twee varianten, lichtblauw en zwartgrijs. Het is een 3-delige set die je in één keer koopt voor €7,99, een koopje dus! Voor dit geld krijg je twee kleine manden met een diameter van 11,5 centimeter, en een grotere mand. Leuk voor in de badkamer, maar je kunt ze natuurlijk ook gebruiken in de kinderkamer of de slaapkamer.

MELINERA® Solar lichtketting
Geef je binnenkort een tuinfeest? Haal dan nu alvast deze Solar lichtketting in huis. Sfeervoller kan je tuin niet worden. Er zijn drie verschillende soorten (maar de gekleurde is onze favoriet!) en je shopt ze voor €5,99.

LED-lichtband
Voor binnen én voor buiten: deze LED-lichtband waar je een ruimte in één klap een hele andere sfeer mee geeft. Ga subtiel voor één kleurtje voor een sfeervolle ambiance, of kies de disco-optie voor een nu al geslaagd feestje. Te koop voor €11,99.

Aldi folder week 28

Snijplankenset
We hebben een paar stijlvolle snijplanken gespot! Want eerlijk is eerlijk, die grote witte snijplanken zijn niet heel sexy. Ga liever voor deze mooie lichtblauwe in de keuken, of juist voor klassiek zwart. Je betaalt €4,99 voor 6 snijplanten met antislip. Beide kanten zijn trouwens te gebruiken om te snijden, handig!

Broodrooster
We love stijlvolle broodroosters, en de Aldi heeft er deze weer zo eentje in haar folder staan. Of moeten we zeggen 3, want het broodrooster is verkrijgbaar in het wit, grijs en zilver. Je betaalt er slechts €19,99 voor.

Nog meer Lidl en Aldi folder finds

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Op bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze pizza-oven, die móét je in de tuin hebben!

De beste folder finds, interieur crushes en inspiratieboosts. Rechtstreeks in je inbox. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
[mc4wp_form id=”245779″]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 28
Sluiten