Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 11 jul 2018

Bye bye Air lounger, deze Air poef van de Lidl is nog veel leuker!

Het is heerlijk weer, het zonnetje schijnt. Je besluit om met je vrienden te gaan picknicken in het Vondelpark. Jullie gaan zitten, drinken wat, eten wat, maar dat zitten op de grond komt op een gegeven moment wel je neus uit. De oplossing: deze super goedkope Air poef van de Lidl. Die willen we meteen hebben.

Na het succes van de Air lounger kon een Air poef natuurlijk niet uitblijven. En het beste is: hij staat ook nog eens hartstikke leuk in je interieur. Als je ‘m dus niet buiten nodig hebt, dan kun je ‘m altijd nog binnen gebruiken!

lidl folder air poef
lidl folder air poef

Makkelijk meenemen

De poef is gemaakt van weerbestendig materiaal, Het is een kwestie van opblazen en genieten. Als je ‘m níét opgeblazen wilt vervoeren (bijvoorbeeld naar het park dus), dan is de poef ruimtebesparend op te bergen én is ‘ie voorzien van een handige draagriem.

De poef is verkrijgbaar in zalm, lichtblauw en grijs. Drie ontzettend hippe kleuren die we op dit moment ook in veel interieurs terugzien. Je betaalt voor zo’n leuk ding maar €7,99 en hij is vanaf donderdag te koop.

Meer Aldi en Lidl folder finds:

Benieuwd naar meer Aldi, Action en Lidl aanbiedingen? Bekijk dan onze Aldi, Action en Lidl folder finds eens. Wie weet staat er nog iets leuks voor je bij. De vorige superaanbieding was trouwens deze pizza-oven (ja, dat las je goed). Wie weet staat ‘ie nog in de winkels!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bye bye Air lounger, deze Air poef van de Lidl is nog veel leuker!
Sluiten