Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 11 jun 2018

Aldi, Lidl en Action folder superaanbieding: maak de lekkerste ijsjes met deze ijsmachine

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl, Aldi en Action folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Elke week zetten wij de leukste items in het zonnetje. Deze week hebben we een absolute superaanbieding: een ijsmachine van de Lidl!

Je maakt met deze SILVERCREST® IJsmachine zelf roomijs, sorbets en frozen yoghurt maken. Of, zoals de Lidl zelf zegt, het is een koud kunstje. Je kunt er maximaal 1 liter ijs mee maken. Genoeg om uit te delen aan al je vrienden en vriendinnen (of lekker een hele bak voor jezelf te maken, natuurlijk).

lidl aldi action folder finds ijsmaker

Oké, we moeten het toegeven, het is niet de mooiste ijsmachine die we ooit gezien hebben. Maar de Lidl slaat hiermee wel de spijker op z’n kop: we hebben deze zomer écht een ijsmachine nodig. In 50 tot 70 minuten heb je jouw eigen ijs op tafel staan. Voorkoelen is niet nodig, je kunt ‘m er dus altijd binnen een handomdraai bijpakken. Handig!

lidl aldi action folder finds ijsmaker

Je koopt de ijsmachine bij de Lidl

De ijsmachine is vanaf donderdag 14 juni verkrijgbaar bij de Lidl. Je betaalt €99,99, maar krijgt er daarvoor ook een ijsschep, schraper, maatbeker, 5 maatlepels én receptideeën bij.

Nog meer tips om zelf het allerlekkerste ijs zelf te maken vind je natuurlijk op de culinaire website van ons zusje Culy.

Nog meer folder aanbiedingen:

Benieuwd wat er nog meer in de Lidl, Aldi en Action folder van deze week staat? Dit zijn de Lidl, Aldi en Action folder finds voor je interieur van week 23. En kijk meteen even naar dit opblaasbare lounge eiland, want die aanbieding wil je niet missen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aldi, Lidl en Action folder superaanbieding: maak de lekkerste ijsjes met deze ijsmachine
Sluiten