Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 23 feb 2019

Zet de bloemetjes buiten met de voorjaarsbloeiers uit de Aldi folder

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke kamerplanten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle. Óf natuurlijk naar planten voor buiten, want daar worden we ook heel blij van. In de Aldi folder week 9: verschillende soorten voorjaarsbloeiers voor weinig geld.

Met het lentezonnetje van de afgelopen dagen kan onze tuin natuurlijk niet achterblijven. Wij willen kleur in de tuin! Met de plantenactie uit de Aldi folder weet je zeker dat dat gaat lukken. Er staan namelijk verschillende voorjaarsbloeiers in de folder waar we érg blij van worden.

 

aldi folder week 9 planten

aldi folder week 9 planten

Voorjaarsbloeiers uit de Aldi folder week 9

Ook voorjaar in de tuin? Je hebt de keuze uit Primula’s, Vergeet-mij-nietjes (Myosotis), Anjers (Dianthus), Viooltjes en Madeliefjes (Bellis). Je koopt alle voorjaarsbloeiers in een 4-pack van €2,69. Dat is nog geen €0,70 per plantje! Voor die prijs kan je ze bijna niet in de winkel laten liggen.

Fun fact: het woord Primula is afgeleid van primus (Latijn voor eerste), omdat het een van de eerste bloeiers van het jaar is. Ideaal om deze prachtige planten in het vroege voorjaar in de tuin te zetten dus, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor deze spotgoedkope grote kamerplanten. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals dit fijne dekbedovertrek van de Aldi, wij vinden ‘m prachtig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zet de bloemetjes buiten met de voorjaarsbloeiers uit de Aldi folder
Sluiten