Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 22 feb 2020

Geen kamerplanten, maar lieve voorjaarsbloeiers uit de Aldi folder week 9

Elke week slaan wij de Lidl- en Aldi folder open om de interieur aanbiedingen te bekijken. Ook zijn er elke week kamerplanten in de folders te vinden – iets waar wij dus ontzettend blij van worden. Maar in de Aldi folder van week 9 2020 vinden we iets anders dan onze geliefde kamerplanten, toch worden we ook heel blij van deze vrolijke voorjaarsbloeiers. Tijd om naar onze favo budgetwinkels te racen.

Het zijn dan wel geen kamerplanten, maar hoe schattig zien deze voorjaarsbloeiers eruit? Met alle regen en stormen van de afgelopen tijd, kunnen we wel wat vrolijks gebruiken in ons interieur.

voorjaarsbloemen kamerplanten uit aldi folder week 9
Bron: Aldi folder week 9

De voorjaarsbloeiers uit de Aldi folder week 9 2020

Wij vinden de voorjaarsbloeiers erg schattig! Ze zorgen wellicht voor enige variatie tussen al je andere leuke kamerplanten. Niet alleen dat; ze staan ook nog eens fris en vrolijk in je interieur. De perfecte manier om jezelf en je huis klaar te stomen voor de lente.

De voorjaarsbloeiers komen in sets van vier bloemetjes. Helaas zit er geen leuk hip potje bij, dus daar moet je zelf voor zorgen. De potmaat van de bloemen is negen centimeter en de bloemen zijn tien tot vijftien centimeter hoog.

Je kan kiezen uit drie verschillende soorten bloemen, kies bijvoorbeeld voor een set van onwijs vrolijke viooltjes in allerlei kleuren. Voor welke voorjaarsbloem je ook gaat, je kunt vanaf woensdag 26 februari terecht bij Aldi voor de voorjaarsbloeiers. Voor €2,89 heb je al zo’n set voorjaarsbloeiers.

voorjaarsbloemen kamerplanten aldi folder week 9
Bron: Aldi folder week 9

Meer kamerplanten uit de Aldi folder?

Wil je graag nog meer groen en vrolijke bloemen in je interieur? Check dan vooral de actie uit de Aldi folder van vorige week; toen scoorde je namelijk geweldige hortensia’s voor binnen en buiten. Misschien zijn ze al uitverkocht, maar wie weet liggen ze nog bij jouw filiaal in de schappen.

Meer weten over bloemen? Je leest het op Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geen kamerplanten, maar lieve voorjaarsbloeiers uit de Aldi folder week 9
Sluiten