Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 28 feb 2021

Lentekriebels: de Aldi folder van volgende week staat vol met voorjaarsbloemen

Voor als je al een beetje lentekriebels hebt: de Aldi folder week 9 2021 komt met planten die goed bloeien in het voorjaar. Ze zijn niet alleen erg leuk, maar ook met liefde en duurzaamheid gekweekt. Genoeg redenen om even naar de Aldi te gaan dus deze week.

Dit zijn de leukste voorjaarsbloemen uit de Aldi folder. Alle acties gelden vanaf woensdag 3 maart

Primula obconica planten in pot
Bron: Aldi

In de Aldi folder week 9 2021: Primula obconica

Deze plant groeit erg goed in het voorjaar en is met zijn heldergroene bladeren erg vrolijk voor in je kamer. Hij heeft niet erg veel verzorging nodig en komt in verschillende kleuren.

Zorg ervoor dat je hem wel af en toe wat water geeft en een lichte plek. Je kan hem kopen voor €1,99 per stuk. Leuk feitje: de plant staat voor een nieuw begin, groei en hoop.

Primula Golden Nugget plant
Bron: Aldi

De Primula Golden Nugget

Een leuke plant die wordt gekenmerkt door zijn kleurrijke bloemen in combinatie met het donkergroene blad. Hij heeft net als de Primula obconica een beetje licht en water nodig. Voor €2,49 staat hij in je tuin.

Kalanchoë Tricolori plant
Bron: Aldi

De Kalanchoë Tricolori

Ook in de Aldi folder week 9 2021: de Kalanchoë Tricolori. Het is een vetplant en heeft dus weinig water nodig. Ideal voor als je dit taakje in huis altijd vergeet. Hij komt in drie verschillende kleuren en kost €2,49 per stuk.

Voorjaarsschaal in gekleurde potten
Bron: Aldi

Voorjaarsschaal

Een voorjaarsschaal in potten van verschillende kleuren. Je vindt in deze schaal Primula’s, Viooltjes en Madeliefjes. Ze zijn erg vrolijk en als je de uitgebloeide bloemen van de plant afknipt kan je erg lang genieten van nieuwe bloemen die blijven komen.

Voor €3,49 heb je één schaal.

Voorjaarsarrangement bloemen in kleurrijke potten
Bron: Aldi

Voorjaarsarrangement

Deze bloemen uit de Aldi folder week 9 2021 zijn voor in je tuin of in je huis. Hoe schattig is het madeliefje op de voorkant? Deze wil je eigenlijk meteen overal neerzetten.

Je kan kiezen tussen een een pot met Narcis, Primula en Hedera of een pot met Narcis, Dianthus en Hedera. De potten komen in rozen, lichtblauw en geel. Je kan ze per stuk kopen voor €3,99.

Dat wordt inslaan – deze kleurrijke planten zijn vanaf nu te koop bij de Lidl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lentekriebels: de Aldi folder van volgende week staat vol met voorjaarsbloemen
Sluiten