Laat het voorjaar maar komen: deze prachtige planten scoor je deze week bij de Aldi

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke kamerplanten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle. Óf natuurlijk naar planten voor buiten, want daar worden we ook heel blij van. In de Aldi folder week 8: een super voordelige Hortensia.

Ik ben misschien een beetje bevooroordeeld, want het is mijn lievelingsplant. Daarom werd ik érg gelukkig toen ik zag dat vanaf donderdag 21 februari de Hortensia bij de Aldi te koop is.

aldi folder week 8 hortensia kamerplanten planten

De Hortensia heeft potmaat 13, en is op het moment van de aankoop 30 tot 40 centimeter hoog. Hortensia’s kunnen echter aardig groeien, dus met genoeg liefde én water (twee keer per week) verwachten wij dat jouw Hortensia kan uitgroeien tot een mooie, grote plant.

Hortensia uit de Aldi folder week 8

Deze Hortensia is geschikt voor de patio, voor in de tuin en op het terras. De Hortensia doet het het beste op een lichte plek, maar niet in de volle zon. Dan heb je namelijk kans dat de mooie gekleurde bladeren bruin kleuren, en dat willen we natuurlijk niet.

Meer lezen over de Hortensia?

Fijn: een vrolijk gekleurde hortensia in huis voor een schone lucht

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor deze spotgoedkope grote kamerplanten. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals dit fijne dekbedovertrek van de Aldi, wij vinden ‘m prachtig.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Laat het voorjaar maar komen: deze prachtige planten scoor je deze week bij de Aldi
Sluiten