Dat ruikt lekker – vanaf maandag scoor je hier een aromadiffuser

Als we op de Roomed-redactie ergens blij van worden, dan is het wel van een fijne geur in huis. Niemand wil immers de hele dag in de lucht van de kattenbak zitten. Daarom in de Aldi folder week 8 2021: een aromadiffuser waarmee jouw hele huis naar roosjes ruikt.

Of naar citroen, of munt, of welke geur je dan ook kiest.. Een tijd geleden schreven we al een artikel over een aromadiffuser, en wat het precies is. Mocht je dit artikel nog niet gelezen hebben, dan verwijzen we je graag door:

Waarom ook jij een aroma diffuser zou moeten kopen

Aromadiffuser uit de Aldi folder week 8 2021

De aromadiffuser uit de Aldi folder week 8 komt in drie verschillende kleuren. We zien een lichte, een houten en een donkere versie. Zo heb je er altijd wel een die in jouw interieur past.

aldi folder week 8 2021
Bron: Aldi folder week 8

Extra leuk: op de bovenstaande foto zie je dat de aromadiffuser ook licht geeft. Dit LED-licht kan je aanpassen naar zeven verschillende kleuren. Ook krijg je vier verschillende geuren bij waarmee jouw huis heerlijk gaat ruiken.

De aromadiffuser heeft een timerfunctie, dus hij gaat vanzelf uit. Je kunt ‘m dus ‘s avonds niet vergeten uit te zetten en dat is wel een prettig idee. De inhoud van het waterreservoir is 300 ml. En de prijs? Voor slechts €19,99 heb jij zo’n hippe aromadiffuser in huis.

Productiever werken met geur in je thuiskantoor

Fun fact: wist je dat je door bepaalde geuren in huis of in je thuiskantoor productiever kunt werken? Van onze collega’s van WorkJuice hebben we geleerd dat je van eucalyptus sneller gaat typen. Hoe dat precies zit lees je hier:

Productiever werken doe je met deze geuren voor je thuiskantoor

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dat ruikt lekker – vanaf maandag scoor je hier een aromadiffuser
Sluiten