Voor binnen én voor buiten: een hortensia in de Aldi folder week 8

Elke week slaan wij de Lidl– en Aldi folder open om de interieur aanbiedingen te bekijken. Er zijn namelijk elke week kamerplanten en tuinplanten in de folders te vinden – iets waar wij altijd ontzettend blij van worden. Deze week vinden we in de Aldi folder week 8 2020 hortensia’s.

Het fijne van deze plant: je kunt ‘m zowel binnen als buiten kwijt. En uiteraard komt ook deze aanbieding uit de Aldi folder weer met een klein prijsje.

Bron: Aldi folder week 8

Kamerplanten uit de Aldi folder week 8 2020

De Hortensia heeft potmaat 13, en is op het moment van de aankoop 30 tot 40 centimeter hoog. Hortensia’s kunnen echter aardig groeien, dus met genoeg liefde én water verwachten wij dat jouw Hortensia kan uitgroeien tot een mooie, grote plant.

Vanaf woensdag 19 februari scoor je deze kamerplanten bij de Aldi. Je betaalt slechts €4,50 per plant, dus wij weten wel waarvoor we woensdagochtend in de rij staan. Een makkelijke, goedkope manier om zowel je huis als je tuin op te fleuren! En dat kan geen kwaad, met alle regen en wind van afgelopen tijd.

Zo verzorg je de Hortensia

Deze Hortensia is geschikt voor de patio, voor in de tuin en op het terras. De Hortensia doet het het beste op een lichte plek, maar niet in de volle zon. Dan heb je namelijk kans dat de mooie gekleurde bladeren bruin worden (of beter gezegd: verbranden), en dat willen we natuurlijk niet.

Ook kan je een Hortensia prima binnen neerzetten. Geef de plant dan wel een lichte plek zonder direct zonlicht. Ook raden we aan om je Hortensia twee keer per week water te geven. Check altijd de potgrond van de plant even. Te droog? Dan mag er een scheut water bij.

Meer kamerplanten uit de Aldi folder?

Heb je toch liever groene kamerplanten? Check dan vooral de actie uit de Aldi folder van vorige week even: vorige week scoorde je namelijk prachtige groene kamerplanten in pot bij de Aldi. We verwachten eigenlijk wel dat ze al uitverkocht zijn, maar wie weet liggen ze nog bij jouw filiaal in de schappen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor binnen én voor buiten: een hortensia in de Aldi folder week 8
Sluiten