Hebben: groene kamerplanten in pot uit de Aldi folder week 7

Elke week slaan wij de Lidl– en Aldi folder open om de interieur aanbiedingen te bekijken. Ook zijn er elke week kamerplanten in de folders te vinden – iets waar wij altijd ontzettend blij van worden. Bijna elke week racen we wel langs onze favo budgetwinkels om een nieuwe plant te halen. Deze week vinden we in de Aldi folder week 7 2020 groene kamerplanten in een keramieken pot.

En groene kamerplanten, daar mag je ons altijd wakker voor maken. Of nou ja, wakker… je snapt wat we bedoelen. Vanaf woensdag 12 februari liggen deze groene kamerplanten bij de Aldi in de schappen, en we vinden het daarom hét perfecte cadeau voor Valentijnsdag.

aldi folder week 7 2020 kamerplanten
Bron: Aldi folder wek 7

Groene kamerplanten uit de Aldi folder week 7 2020

We vinden ze prachtig! Met deze kamerplanten uit de Aldi folder week 7 2020 kan je wel aan komen zetten thuis, zélfs als je hele huis al vol kamerplanten staat. Deze sterke kamerplanten zijn makkelijk te verzorgen, en worden verkocht in een klassieke keramieken pot. Je kunt ze dus zo in je woonkamer zetten. Handig!

> Lees ook: 6 prachtige, originele kamerplanten die weinig water nodig hebben

De pot is verkrijgbaar in het roomwit, groen en antraciet. Kies dus vooral de kleur die het allerbeste in jouw interieur past. En voor welke kamerplant ga jij? Een Dracaena, een ficus of toch de Dieffenbachia? Welke keuze je ook maakt, je kunt vanaf woensdag 12 februari terecht bij de Aldi voor je nieuwe favoriete kamerplant.

Maar pas op: wist je dat de Dieffenbachia hartstikke giftig is voor katten? Als je een kat in huis hebt, kan je beter voor deze kamerplanten gaan: deze 5 kamerplanten zijn 100% veilig voor katten.

Meer kamerplanten uit de Aldi folder?

Passen deze groene kamerplanten écht niet meer in jouw interieur? Check dan vooral de actie uit de Aldi folder van vorige week even: vorige week scoorde je namelijk mini kamerplanten bij de Aldi. Misschien zijn ze al uitverkocht, maar wie weet liggen ze nog bij jouw filiaal in de schappen.

Reageer op artikel:
Hebben: groene kamerplanten in pot uit de Aldi folder week 7
Sluiten