Yaaaas, de Aldi verkoopt spotgoedkope grote kamerplaten en wij willen ze allemaal

Grote kamerplanten uit de Aldi folder week 7

Yes, yes, yes! De Aldi weet waar je ons blij mee maakt op Valentijnsdag: grote kamerplanten in de Aldi folder. Vanaf donderdag 14 februari shop je onze favoriete grote kamerplanten voor minder dan een tientje. Een ideaal Valentijnscadeau voor je lover, óf gewoon lekker voor jezelf.

De planten zijn natuurlijk al spotgoedkoop, maar je krijgt er ook nog eens een keramieken pot bij. Win-win!

aldi folder week 7 grote kamerplanten

Grote kamerplanten uit de Aldi folder

Als we het hebben over grote kamerplanten, dan bedoelen we ook echt grote kamerplanten. Deze kamerplanten zijn namelijk bij aankoop al 60 tot 100 cm groot. Je hebt de keuze uit de Croton, Fatsia, Monstera, Dieffenbachia en Musa. Per stuk kosten de planten inclusief pot €9,99.

Het beste nieuws: deze kamerplanten groeien als kool. De vorige keer dat er grote kamerplanten in de Aldi folder stonden, kocht ik zowel de Monstera als de Bananenplant. Beide planten staan op dit moment nog te shinen, en ze zijn ontzettend groot geworden. En dat in de winter! Ik ben benieuwd hoeveel ze nog gaan groeien… De kwaliteit van de planten is in elk geval ontzettend hoog.

Liever andere kamerplanten? Ook daar staat de Aldi folder deze week vol mee. Klik op ‘volgende’ om de volgende aanbieding te zien.

Inhoud

Reageer op artikel:
Yaaaas, de Aldi verkoopt spotgoedkope grote kamerplaten en wij willen ze allemaal
Sluiten