Morning sunshine! Deze week shop je voordelig een Philips wake-up light

Word jij ‘s morgens ook altijd geschrokken wakker van je wekker? Dat is voorgoed verleden tijd met de Philips wake-up light, die je deze week goedkoop scoort in de Aldi folder. Wij zijn in elk geval helemaal fan.

Met de Philips wake-up light word je nooit meer gestresst wakker. In plaats van een hard alarm, heeft deze lamp namelijk een zachte pieptoon als wekker én wordt de ruimte steeds lichter. Hierdoor word je uitgerust wakker.

 

aldi folder week 6 philips wake up light

Wakker worden met de Philips wake-up light

Wil je ‘s avonds nog een lekker boek lezen? Dan kan je de Philips wake-up light ook gebruiken als leeslampje. De lamp heeft 4 verschillende helderheidsniveaus, dus je zit nooit met een te fel licht. Daarnaast word je ‘s morgens wakker met de kleur van een zonsopgang: helder geel.

Mocht je er nog niet zo zeker van zijn of je wel écht lekker wakker wordt van deze lamp: het is de enige wake-up light waarvan klinisch is bewezen dat hij werkt. Geen excuus om ‘m in de winkel te laten liggen dus! Je shopt deze Philips wake-up light voor €44,99. 

Meer uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor deze fijne bloembollen, die onwijs leuk staan in de woonkamer. Wie weet liggen ze nog in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Bijvoorbeeld dit warme voetkussen (ja, dat lees je goed) uit de Lidl folder. Met dit kussen heb je nooit meer koude voeten. Serieus, hoe hebben we ooit zonder gekund?

Reageer op artikel:
Morning sunshine! Deze week shop je voordelig een Philips wake-up light
Sluiten